Sözlük Jose Mourinho

Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ne yaşatıyorsunuz bu adama arkadaş, hayatı kararmış sanki. Foto şop mu acaba merak ettim;
GRPj7hCXsAAyy2S

Holigan değilim başarılı olmasını isterim ama sağlam kontratla gelmiştir bizim takımlarda en büyük başarı şampiyonluktur şampiyon olamazsa yüklü tazminatını cebine atar gider

Teknik direktörlük yapmak kolay değildir ve yapabileceklerinden önce kendin emin olacaksın ki takımı da motive edebilesin. Bu özelliklere fazlası ile sahip ve analiz yeteneği de oldukça yüksek.

ligin ikinci yarısını göremez.

Fırtına öncesi sessizlik dedikleri bu olmalı çünkü kendinden o kadar emin ki hiçbir şekilde panik, heyecan yapmıyor.

Engin Kehale:

“Mourinho’nun Fenerbahçe’si, Lugano deplasmanında bekleneni veremese de yetenekli ayaklarıyla istediği skoru almayı bildi. Mourinho, santrforlarıyla var olan bir teknik adam. Belli ki bu sezon da Dzeko ve En-Neysri’den üst düzey performanslar göreceğiz. Mourinho’nun gol sevinçleri, en az ağlara giden toplar kadar keyifliydi. Mutlu olduğu bir yerde olduğu aşikâr. Mourinho DNA’sının Fenerbahçe ile uyuşacağını ve gün geçtikçe bu bağın sağlamlaşacağını düşünüyorum. Hele bir de Şampiyonlar Ligi gruplarına kapak atılırsa, eğlenceli bir sezon bizi bekler.”

Rakiplerimize kabus yaşatacak bir teknik direktör, ne yapacağını baştan kestirmek çok zor.

Jose Mourinho: Çok iyi bildiğim bir şey var ki o da Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sahaya 4 metre girmesine rağmen kart görmüyor ama ben kart görmeden 1 metre bile giremiyorum sahaya. Bu kesin bir bilgi mesela. Bu tarz ufak detaylar gördüm ve öğrendim ki Türkiye Ligi'ndeki maçlar çok çetin geçiyor. Bize karşı, Galatasaray'a ve Beşiktaş'a karşı oynayan takımlar iyi mücadele ediyor. Zorlu bir lig burası. Başkanımız bana burada her maçın zor geçtiğini söylemişti. Haklıydı. Dün Beşiktaş'ın maçını da izledim. Gerek Sivasspor gerek Samsunspor iyi takımlar.

Süper Lig'in en kıskanılan teknik ismi tabii ki Süper Lig'in en kıskanılan takımını çalıştırıyor, başka türlüsü mümkün olamazdı. Türkiye'nin Real Madrid'ine de bu isim yakışırdı.

Süper Lig'in en kıskanılan teknik ismi tabii ki Süper Lig'in en kıskanılan takımını çalıştırıyor, başka türlüsü mümkün olamazdı. Türkiye'nin Real Madrid'ine de bu isim yakışırdı.
Benzeri cümleleri Kılıçdar dede için de söylemiştin ama sonu hüsran oldu. Bakalım bunun sonu ne olacak

Bu gs camia olarak inanılmazlar. Tövbe haşa gökten Allah zuhur etse onu da boklamaya çalışırlar…

Geri