Jei Hakkında Bilinmeyenler

Konu sahibi son olarak 1057 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jei Kei ne alaka ya @kampnevribadi ile diyorum beni diyorum kamoooınnn diyorum :honk:

Beyinin haberi olmadan Jeinin nefes bile almadığını biliyor muydunuz ?????!!!!!!...... :honk:

5 dk girmedim bi geldim 18 bildirim olmuş insafsız yaso:D

keroLayn kadın beni aldattı ya haberin yok mu ben seni seviyorum:s

Jeinin malumat tarafından yetiş ya Artena yetiş ya TATLI şeklinde geri dön çağrısı yaptığını biliyor muydunuz? :p

Jei nin yeni Yila girmeden evvel forumda ki kırmızı don akımını başlattığını biliyor muydunuz?:D:D

Jeinin malumat tarafından yetiş ya Artena yetiş ya TATLI şeklinde geri dön çağrısı yaptığını biliyor muydunuz? :p

Valla bunu bilmiyordum bak, bu konunun bana tek katkısı bu oldu :p

Betty blue terk ettim seni bitti, git sen kime aşqqqımmm diyorsan de :hih:
kamonevribadiye öv beni biraz eski günlerimizin hatrına bi ise yara :honk:

Jei Kei ne alaka ya @kampnevribadi ile diyorum beni diyorum kamoooınnn diyorum :honk:

Beyinin haberi olmadan Jeinin nefes bile almadığını biliyor muydunuz ?????!!!!!!...... :honk:

zicmiom bile izin vermezse :D

bu arada anlamyanlara ben aciklik getireyim :D kero keroLayn :D gercek hayat dada kero denir , esprili hatundur yufka yürektir ama göstermez, hafif alingandir :D gülmeyi eglenmeyi cok sever

Betty blue yani maria yani puder yani mariam puderim :D su kizla sesli konusana kadar iyyyyyyyyyyyk dedigim sesini duydugum an asik oldugum insan güzel yürekli forumdaki karakteri ile normal karakteri bambaska sanki iki kisi gibi :D

Ezelim gülommmmm canim bitanem su forumun bana kazandirdigi en güzel 2 seyden birtanesi gülom benim her derdime deva olmaya calisir asla yari yolda birakmaz gece yarisi bile arasam uykusundan kalkar beni dinlemek icin hic görüsmedigimiz halde bana yanimdaki arkadaslarimdan daha yakin candir gülom :* :srl: :D

Jei nin topu bize atarak sıyrılmaya çalıştığını biliyor muydunuz ? :honk:

Ezelim gülommmmm canim bitanem su forumun bana kazandirdigi en güzel 2 seyden birtanesi gülom benim her derdime deva olmaya calisir asla yari yolda birakmaz gece yarisi bile arasam uykusundan kalkar beni dinlemek icin hic görüsmedigimiz halde bana yanimdaki arkadaslarimdan daha yakin candir gülom :* :srl: :D

Hahahaha dimi lan öyle bir anımız da var xd

once terk ettim sonra terk edildim! !
keroLayn Kendini bana vurdurtma :D
Jei kayinvalide olacak benim : p bunu bilmeniz gerekiyo!

keroLayn keyiflenmis bakiyorum :D

kafiyelere basliyorum ..

yavrum o etiketler beni güldürür anca

daha 10 firin ekmek yemen lazim zannimca :D :D :D

Betty blue sen bittin senden intikamım çok acı olacak beni böle bi de aynı konu içinde aldatmayacaktın dur hele bekle soğusun !!!!????.....

Jeinin çoraplarının kirli olup olmadığını anlamak için kokladığını biliyor muydunuz :ıyk: :burnunundireğikırılansmiley:

keroLayn senin konum reyting yapsın diye yaptım her şeyi ir de bu açıdan bak bebeyim !!
Jei yi hatirlamayan bilmeyen densizlere öğretmek için her şey! :p

keroLayn keyiflenmis bakiyorum :D

kafiyelere basliyorum ..

yavrum o etiketler beni güldürür anca

daha 10 firin ekmek yemen lazim zannimca :D :D :D

Kafiyeci kesildi erkenden başımıza
Tek tek okuduğum 2440 mesajdan sonra
Yeter midem bulandı değilim havamda
Bence konu da tuttu, kalsın tadında :honk:

Betty blue sen benim namusumdun bunu yapmayacaktın hele ki kıçı kırık reyting Uğruna !!!!!????.....

Jeinin aslında zamanında kafiyeden hiç anlamadığını ona özel eğitim verdiğimi söylemiş miydim ? :honk:

Yok sana bildiri mildiri
100 mesaj Barajı'nı aştı Jei
Forumdan çıkmalı şimdi
Başka bir konuda görüşelim he mi :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri