Jei Hakkında Bilinmeyenler

Konu sahibi son olarak 1054 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilmediğiniz çok şey var biliyorum ama en büyük hayalinin zamanında toplu etiket yaptığı her bir üye tarafından tek tek, tek bir konuya etiketlenmek olduğunu biliyor muydunuz ? Bilmiyordunuz. Çünkü uyduralı 3-5 saniye ya oldu ya olmadı. Bu konu nasıl tutar bilmiyorum ama tutması lazım bi şekilde, bu deliyi alın başımdan :o
Mağdurum da mağdurum. Az çok demeyin bi etiket şaapmadan geçmeyin :o

Siz de Jei hakkında bildiklerinizi bu başlık altından paylaşabilir, giden bildirim sayısına Katkıda bulunabilirsiniz :dyg:

Ilgili şahıs >>>>> Kei değil Jei telefondan yazarken yanlışlıkla yazdı silmeye erindim ben de :honk: klavyede bile yan yana :honk:

Neyse şimdilik söyleyeceklerim bu kadar, lütfen dağılmayın, toplanın !!!????.....

Konunun açılmasına sebep olan olay: http://www.forumsal.net/member7436-with-1933.html

kerocan forumunun kafiyecisi benden mi pes etti ?
kendin inaniyormusun buna catlak seni :D
yapacagin adilik bumuydu yoksa
bende sayfalarca kafiyeler bekliyordum oysa :D

sana birazdan nick konusu acarim kasjbdkabjsda

kerocan forumunun kafiyecisi benden mi pes etti ?
kendin inaniyormusun buna catlak seni :D
yapacagin adilik bumuydu yoksa
bende sayfalarca kafiyeler bekliyordum oysa :D

sana birazdan nick konusu acarim kasjbdkabjsda

Olm ben oynamıyom yaaaa :agla:

Resmen artistlik yapcam diye kendi kalesine gol atan Volkan gibin hissediyom .s.s

Olm ben oynamıyom yaaaa :agla:

Resmen artistlik yapcam diye kendi kalesine gol atan Volkan gibin hissediyom .s.s

sen kisa cevaplari sevmezsin hatun
seni kizdirmamak icin hep böyle uzun :D

ama son kafiyeyi yapmistim aslinda :D
dayanamadim bunuda yazayim sana kasbdajs:şirine:

sen kisa cevaplari sevmezsin hatun
seni kizdirmamak icin hep böyle uzun :D

ama son kafiyeyi yapmistim aslinda :D
dayanamadim bunuda yazayim sana kasbdajs:şirine:

Kafiyene vurayım senin kafiye canavarı :pat:
Bu konu neden tutmadı ya, acaba nick şeysi mi açsaydım napsaydım :dusun: bu terste bi işlik var :dyg:

keroLayn yavrum etiketle milleti :D

bahahahahhaa tmm sustum kafiye yok ok cikmis yaydan cok cok akjsdjka

Alt alta yapmayınca o kafiyeyi görmedim mi sanıyon ???!!!!....

Jei bi keresinde sana toplu etiketi sormuştum baktım Yanıt yok kısa yol yok manuel giirilecek şaapmamıştık hatta çok heves etmiştim de senin nick değişme konunda Fahri toplu etiket yapmıştım hey gidi günler ya :D

Ben alabilirim [MENTION]jei[/MENTOON]mi ben alabilirim bn hic sıkılmam askilotamdan :kiss:

Alt alta yapmayınca o kafiyeyi görmedim mi sanıyon ???!!!!....

Jei bi keresinde sana toplu etiketi sormuştum baktım Yanıt yok kısa yol yok manuel giirilecek şaapmamıştık hatta çok heves etmiştim de senin nick değişme konunda Fahri toplu etiket yapmıştım hey gidi günler ya :D

ahaha canim ben kisa yollunu bilmiyorum bir defa yapmistim burclar icin kopyala yapistir ay ne ugrasiyordum ya :D kafama vurabilirsin burda :D

o kafiyecikti onu görme :p
:şirine:

Ben alabilirim [MENTION]jei[/MENTOON]mi ben alabilirim bn hic sıkılmam askilotamdan :kiss:

canimsin sen benim sulem kurban olurum sana :dostum::öp:

Olm zamanında burçlar için az şaapmadan bu Jei sizi gün intikam günüdür
Gün etiket iade günüdür
O gün bugündür uyuma forum bahaneeee :honk:

Azra konuya park ettin o kadar kira bedeli olarak senden de bir Jei etiketi bekliyorum :dyg:

keroLayn :D hatun git burclardan cal ajksbdak

Ben çalamam utanırım :dyg:
Sen yap, sen alışıksın :torpu:
Bu konu bi nick konum kadar tutmazsa depresyona girerim şırıngayla damarıma hava üflerim beni delirtmeyin !!!!!???????........

Acaba profilimdeki 15 nicki bu konuya mi yorumlasam napsam :dusun:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri