Jei Hakkında Bilinmeyenler

Konu sahibi son olarak 1057 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jei nin admineligi boyunca gidenleri aratmasigini aratmasigini ondan sonra bizim onu aradığımizi biliyor muydunuz? ?

Daha foruma girdiği andan itibaren bir moderator ile kavga eden beni prenses üye yaptığında senden prenses olmaz diye alay etmişlerdi benimle ya la daha dün gibi aklımda :D
O beni piremses yaparken whatsap ta konuşuyorduk ve forum da sonradan gördüm resmen alay etti duygularımla oynadı kadın! !!:D

Jei

O dönem çok kısaydı işte malumatların paint piremses olayları falan baya eğlenceliydi :D güzel şeyler çabuk bitermiş çabuk bitirdi Jei bunu biliyor muydunuz ????!!!!.....

Jei gitmeseydi bugün forum eminim daha başka noktada olacaktı kendisi hem liberal hem demokrat bir insandı !!!

Jeiyi tekrar yönetimde görmek istediğimizi biliyor muydunuz ???!!!!... Kimse kalmamışken o vardı !!!

Jei nin en çok ban attığı guruh un dinsizler olduğunu söylemiş miydim??:D

Jeinin reklam yapan üyeleri sevmediğini ikile dediğini Ahlaksız nick alanlara hiç açılmadığını biliyor muydunuz :d

Jei nin banladigi üyelerin hirs yapıp gelip ona satastigini ve ne kadar sabırlı olduğunu biliyor muydunuz??

Jeinin son aktivite saatinin 11:22 olduğunu ve bi dahaki aktivitesine kadar 50 bildirim hedefi koyduğumuzu biliyor muydunuz :honk:

Jei nin aslında berlin duvarını yıkanlarla birlik olduğunu biliyor muydunuz?

Jei nin aslında izmirde kadınlar kahvesi işlettiğini söylemiş miydim?

Jei nin aslında forumun bazı erkeklerini prenses üye yaparak feminist hareketi başlattığını söylemiş miydim? ?

Emre Jeinin bildirimlerinin bozuk olduğunu biliyor muydun ? 6252825389 tane mesaj yazdık 35 bildirim nedir aga zaten 5i profiline yazdığım mesaj :honk:

ben agzımı açmayım çok şey yazmışlar zaten :D:D:D

Burası keroLayn kölesi olmuş o Jei mi yoksa

Cidden kimin kim olduğunu bilmiyorum

Ben de seni seviyorum asqiiim <3

q degil askim K :D gebertirim güzel sesli hatunum :srl:

Emre Jeinin bildirimlerinin bozuk olduğunu biliyor muydun ? 6252825389 tane mesaj yazdık 35 bildirim nedir aga zaten 5i profiline yazdığım mesaj :honk:

yavrum bildiri yagmuru istermisin :D

Seni boşadım nan şu yazdığından sonra :hih:

Jei kamonevribadi ile aramı yap dile benden ne dilersen :dyg:

tanimiyorum :D Kei gebertir ugrasmam :D

ben agzımı açmayım çok şey yazmışlar zaten :D:D:D

dana de get :D ztn bütün hayatimi yazmislar :D:DD:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri