Jei Hakkında Bilinmeyenler

Konu sahibi son olarak 1057 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jei ile telefonda konuşurken yemek yapabildigini biliyor musunuz?
Aynı zaman da kahkahasinin tüm apartman sakinleri tarafından duyulduğunu?
Ve o arada beni dinleyip anlamaya ugrastigini siz nereden bileceksiniz?:p

keroLayn canim be 20 bildiricik ne ki bu :D aktif dönemlerde en az bildiri sayim 80 :D daha bi firin ekmek yemen lazim senin :D:D:DD:

Betty blue seni isiririm hatun ahahah kahkahlarimi paylasmam öle herkeslerle :D

Ezel evet yavrum bende manyagim sende öylesin dünya böle akjsbda :T:

Jei ile telefonda konuşurken yemek yapabildigini biliyor musunuz?
Aynı zaman da kahkahasinin tüm apartman sakinleri tarafından duyulduğunu?
Ve o arada beni dinleyip anlamaya ugrastigini siz nereden bileceksiniz?:p

Bunları yaparken sigara ve kahve içip Poly ile oynayabilir. :p

Yetişkin bir Jeinin bir günde 3 aylık günlük burç yorumu konusu açabildiğini ve tüm üyeleri tek tek manuel etiketleyebildiğini biliyor muydunuz ? :honk:

Jeinin ben gelmezden önceki nickinin symrna olduğunu ve simirna diye okunduğunu ve kesinlikle Adının Sümeyra olmadığını biliyor muydunuz ? :honk:

Jeinin forum bahanenin gelmiş geçmiş en marjinal admini olduğunu biliyor muydunuz ?

Jeiye en çok Artena nickinin yakıştığını ve gönüllerin Artenası olarak kaldığını biliyor muydunuz ?????!!!!......

Jei nin aslında Diyarbakırlı bir ciğerci ustasinin kızı olduğunu biliyor muydunuz?

Jei nin aslında penguenleri değil de fok balıklarıni daha çok sevdiğini söylemiş miydim?

Jei nin en güzel yaptığı yemeğin Pastırmalı kuru fasulye olduğunu biliyor muydunuz? ?

Jeinin forum bahane 1.geleneksel ol(a)mayan piremses üye şenliklerinin baş mimarı olduğunu biliyor muydunuz ????!!!!....

Jeinin zamanında önerdiğim kafiyeli atışma Yarışması'nı kaale almadığını biliyor muydunuz ????!!!!...,

Jei nin zamanında forumda ki en tatlı,anlayisli,guzel,zeki,cevik,ahlakli admine olduğunu biliyor musunuz?

Hahahah yq ben bunu unutmuşum :D

Beni beni Maria puderi prenses üye yaptığını biliyor muydunuz? ?:D

Ahaha ben de seni bile (o zaman paralel yapıdan çok tepki gelmişti bile diye) prenses yaptığını unutmuşum :p :zuha:

Bu konu çok iyi oldu ya resmen bir tarihi tekrar canlandırıyoruz :p

Ahaha ben de seni bile (o zaman paralel yapıdan çok tepki gelmişti bile diye) prenses yaptığını unutmuşum :p :zuha:

Bu konu çok iyi oldu ya resmen bir tarihi tekrar canlandırıyoruz :p

Daha foruma girdiği andan itibaren bir moderator ile kavga eden beni prenses üye yaptığında senden prenses olmaz diye alay etmişlerdi benimle ya la daha dün gibi aklımda :D
O beni piremses yaparken whatsap ta konuşuyorduk ve forum da sonradan gördüm resmen alay etti duygularımla oynadı kadın! !!:D

Jei

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri