Sözlük İzmir

• Kullanıcı Sux
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
Konu sahibi son olarak 996 gün önce görüldü
Kıyı ilçelerinin ortalama 1 saatlik uzaklıkta olması mükemmel bence. Arabaya atlıyorsunuz hooop Çeşmedesiniz, foçadasınız, seferihisar, karaburun, urla onlarca koy pırıl pırıl bir mavilik...Hoş, halk plajları artık istila halinde olduğu için ücretli plajlara yönelmek en mantıklısı. Ayrıca yaz kış gidilip kafa dinlenilesi bu şirinlik abidesi yerler. Merkez ve merkez ilçelerde yaşamak çok da sıkıntı değil her şeyden önce bir İstanbul asla değil. Bir ucundan diğer ucuna saatlerce trafik çilesi altında gitmiyorsunuz toplu taşıma özellikle banliyö hattı bildiğiniz ilçeler dahil boydan boya dolanıyor şehri. Yazları vapurlarla Mordoğan Foça turları vardı sanırım yine var. Koku denilmiş çok nadir alıyorum o kokuyu neden çözüm bulunamıyor tuhaf. Kireçleniyor falan ama geçici bir çözüm. Sorunu çok maalesef belediyecilikten anladığımız ihale ve rant olduğu için belediye değişimi ile çözülecek bir şey değil. Etlinin sütlüye karışmadığı ve yaşam tarzlarına saygının yüksek olduğu bir şehir. Ha bu arada Bornova sokağında yediğim lafıda unutamam ne zaman geçsem gözlerim arar durur kim bilir nerdedir ne yapıyordur jklsdf.p Yaşasın Bornova Sokağı.p

İzmir'de güzel kız kalmamıştır. Vaktinde tüm güzeller Smyrna'daydı. Sonra hepsini Anadolu'nun muhtelif yerlerine dağıttılar ve güzel kız popülasyonu tekellikten çıktı. Bugün baktığımızda, Manisa'da da, Eskişehir'de de, Bursa'da da güzel kız mevcund.

Fekat. Ben İzmirli olsam Göztepeli olurdum.

Lavtacı Hristo'nun bestesine imza attığı bir kürdili hicazkâr aklıma geldi. Vah, arafta bırakılan zavallı Hristo.

Karşıyaka’da İzmir’in gülü
seyran ediyor elinde mülü (şarabı, içkisi. Mül)
beri yakada gönül bülbülü

Okurken çok güldüm kfjf Hepsine de beğenmedim, kızgın surat filan atmışım :d Canım kocam ve güzel İzmir’im:d

5 sene yaşadım 3 ev değiştirdim pandemi deprem sel geçirdim b.k kokusundan duramadım bı yere gitmeye kalksam arabayla şehirler arası yolculuk gibi toplu taşımayla 3-4 vesayet gerek.

İzmir'de bekar olacan, öğrenci olacan ya da her haftasonu kaçamağı için yazlığın olacak. Zira merkezde denize girilmiyor.

Gereksiz abartılmış bir şehirdir. İzmir'i İzmirliler dışında seven duymadım görmedim. İzmir'dekiler de başka şehir görmedikleri için toz kondurmazlar asla şehire.

Gezmeye dahi gitmemeye karar verdiğim bir yer

bir kere gittim. dalyanda kaldım çeşmeyi gezdim. kıbrıs caddesi kordon bornova karşıyaka.. ben sevdim. sevdiğim insanları barındırması da ayrı bi güzellik katıyor elbette….
Dalyanı unutmadım
Kocakarı plajını da…. Plaj adı neden kocakarıydı acaba.

Enemm
Neden kocakarı zeynoş 2016’da gelmiştim
10 sene olmuş :d

bilmiyorum ki ecoş, yıllardır böyle, hiç aklıma gelmemiş merak etmek:d bak burası orası, arşivden çıkarıyorum

IMG_1009.jpeg

Son düzenleme:
bilmiyorum ki ecoş, yıllardır böyle, hiç aklıma gelmemiş merak etmek:d bak burası orası, arşivden çıkarıyorum

Ekli dosyayı görüntüle 127710

ben normalde burayı pek sevmem ama bu yaz hamilelikte en düz ayak burasıydı, hep burada girdim, bu da ben; sonra silerim bunu:d
Çok perişandım ay jdjd

Ekli dosyayı görüntüle 127711
Bizimde kaldığımız otele yürüme mesafeydi bir kere girdim. Eylül ayıydı baya soğuktu deniz zaten. bakiyim ben de pc açınca görsellerim seni:dd

Bizimde kaldığımız otele yürüme mesafeydi bir kere girdim. Eylül ayıydı baya soğuktu deniz zaten. bakiyim ben de pc açınca görsellerim seni:dd

lenoşum bir düzeltme yapacağım, üstteki görsel ladin otel’in karşısı. Demin foto konumundan fark ettim. Şimdi atacağım kocakarı plajı, fark etmez yan yana iki koy diyebiliriz zaten. Sorry canım^

IMG_0184.jpeg

sen de fotile bizi:d

İzmir güzel ama Çeşme ve Alaçatı'yı çok seviyorum ben. Çeşme'de tekne turu yapmayı, kumru, midye yemeyi özledim. Bir akrabamın orda tekneleri var ve turistik turlar düzenliyor, her sene giderim bir süreliğine yanına.

lenoşum bir düzeltme yapacağım, üstteki görsel ladin otel’in karşısı. Demin foto konumundan fark ettim. Şimdi atacağım kocakarı plajı, fark etmez yan yana iki koy diyebiliriz zaten. Sorry canım^

Ekli dosyayı görüntüle 127715

sen de fotile bizi:d
Zeynoş fotilere baktım kocakarı plajını bırak İzmir’le alakalı hiç foti bulamadım:dd manzara çekmemiş olamam…. Ama yok :d bi şu kalmış yada bulamadım bilemiyorim
IMG_3999.jpeg
Saat kulesinde çekinmişim xd

Bornova bakımsız
Tire güzel sevdim
Kuşadası'nı sevdim
Urlayi merak ediyorum

Geri