öyleyim sahi, canım güzelyalım pırıl pırıl..Sux bey sesini cok cikarma sen artik izmirlisin.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
öyleyim sahi, canım güzelyalım pırıl pırıl..Sux bey sesini cok cikarma sen artik izmirlisin.
Dalyanı unutmadımbir kere gittim. dalyanda kaldım çeşmeyi gezdim. kıbrıs caddesi kordon bornova karşıyaka.. ben sevdim. sevdiğim insanları barındırması da ayrı bi güzellik katıyor elbette….
Dalyanı unutmadım
Kocakarı plajını da…. Plaj adı neden kocakarıydı acaba.
tanıdığım en normal izmirli yaren, düşün
yaren, kusura bakmakdjd biz kocakarı plajına çok yakın oturuyoruz leno
ben de izmirliyim kfjf
Enemmkdjd biz kocakarı plajına çok yakın oturuyoruz leno
ben de izmirliyim kfjf
İltifat mı etti gömdü mütanıdığım en normal izmirli yaren, düşün
Bizimde kaldığımız otele yürüme mesafeydi bir kere girdim. Eylül ayıydı baya soğuktu deniz zaten. bakiyim ben de pc açınca görsellerim seni:ddbilmiyorum ki ecoş, yıllardır böyle, hiç aklıma gelmemiş merak etmek:d bak burası orası, arşivden çıkarıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 127710
ben normalde burayı pek sevmem ama bu yaz hamilelikte en düz ayak burasıydı, hep burada girdim, bu da ben; sonra silerim bunu:d
Çok perişandım ay jdjd
Ekli dosyayı görüntüle 127711
Bizimde kaldığımız otele yürüme mesafeydi bir kere girdim. Eylül ayıydı baya soğuktu deniz zaten. bakiyim ben de pc açınca görsellerim seni:dd

Zeynoş fotilere baktım kocakarı plajını bırak İzmir’le alakalı hiç foti bulamadım:dd manzara çekmemiş olamam…. Ama yok :d bi şu kalmış yada bulamadım bilemiyorimlenoşum bir düzeltme yapacağım, üstteki görsel ladin otel’in karşısı. Demin foto konumundan fark ettim. Şimdi atacağım kocakarı plajı, fark etmez yan yana iki koy diyebiliriz zaten. Sorry canım^
Ekli dosyayı görüntüle 127715
sen de fotile bizi:d