Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
aklıma ilk olarak ''şehir güzel, kızlar güzel, jantlar neden güzel olmasın.'' reklam panosunu getirir bu şehir. izmir'e karşı hep bir sempatim, sevgim, garip de bir bağım var. benim bağ karşıyaka tarafıyla daha çok. ilkokulda da çok gider gelirdik ama tek başıma gidip, aklım ere ere keşfettiğim ilk yaş 15'ti. şehrin içi olarak düşündüğümde evet muhteşem değil ama karşıyaka'nın o dümdüz sokaklarını yürürken sonuna denize varabilmek inanılmaz büyülemişti beni. her yere yürüyebiliyorduk, her yere. yürüdüğün yollarda dükkanlar, kumrucular, cafeler... sanki hiç korkulmazmış bu şehirde hissi veriyordu bana. ilk yaz aşkımızı da ''can'' adında bir çocukla bu şehirde yaşamıştım... ah can'ım.
izmir'in asıl güzelliği de rahatlığından geliyor bence. kızlarının güzelliği de yine aynı rahatlığın verdiği özgüvenden geliyor, yani başka şehirde güzel olmayacak bi kız izmir sınırlarında ışıldıyor, niye? çünkü izmir öyledir insanı parlatır, ışıl ışıl yapar. izmirlileri tanırsınız yani uzaktan gördüğünüzde dersiniz işte bu izmirli. şimdi suriyelisi cartı curtu doldu, istanbul'dan inanılmaz göç aldı diye bir tarafı sönükleşmiş gibi dursa da hala ülkemizin aydınlık yüzüdür. gecenin köründe bile kalabalık olan bostanlı sahilinde tedirginlik hissetmeden yürümek, gülüşmek, içmek. basit ama birçok şehir için imkansıza yakın şeyler bunlar. benim için en güzel yanlarından biri de foça'ya sahip olması. hafta sonu kaçabileceğin tonlarca alternatif yaratabilmen. bi de erkeklerinin yakışıklılığı... hepsinde gay yakışıklılığı olduğu için endişelendiriyor beni tabii ama izmir'in suyu sadece kızlarına yaramamış. maşallah...
tüh keşke hıdırellez dileklerime mavişehir'de bir ev yazsaydım...
*bi de kavak yelleri'nin çekildiği evi görünce üzülmüştüm, nasıl sığmışlar bu eve diye minyatür ev gibiydi sjhhs.
Sux bey sesini cok cikarma sen artik izmirlisin."çöpkent, kirlikent, ahırkent" eğer bakanlık ve mülki idare şehrin adını değiştirmeye niyetlenirse bu isimlerden biri pek yaraşır..