izlediğim filmler

Konu sahibi son olarak 300 gün önce görüldü

Sayfanizda görüp, izlemeye karar verdiğim film az önce bitti. Çok karistiğimi söyleyebilir, bikaç yerde gözyaslarimi dahi tutamadim diyebilirim. Bazen bencil insanlari anlamakta zorlanirdim ama bu filmle, cekilen acinin bazı durumlarda insanı bencillestirebildiğini gördüm. Karakterleri sevdim, filmin basindaki halleri ile sona doğru dönüsmüslüklerini saskinlikla ve hatta hiç yadirgamadan izledim.

Çok tesekkur ediyorum, sayfanizi takipteyim.
:cicek:

ben teşekkür ederim.:u1:

122021_galeria_gengszterek_fogadoja4.jpg

blinkende lygter

belki herkes sevmez ama ben acayip beğendim, bu kuzey avrupa filmleri ne güzel oluyo ya. ya da bana hitap ediyo. kasvetli hava, kara komedi ve mads mikkelsen. bana bu üçü yeter. xd 7.7/10

Call-Me-By-Your-Name-1-1600x900-c-default.jpg

call me by your name

bu yılın oscar adayı filmlerini izliyorum, bu da lgbt temalı olan. valla ben bazı ön yargılarımı aştığım için izlerken keyif aldım ama herkese hitap eden bi film değil. ben beğendim ama. 8/10

images

teströl és lélekröl

aaaah hayatımda ikinci kez bi filmi izlerken bu kadar çok rahatsız oldum, bu ne yaaa? bazı sahnelerde gözümü kapatıp ileri sardırdım bu kadar açık olmasaydınız ne olurdu? :'( bazıları çok durağan bulmuşlar filmi ama o rahatsız edici sahnelere rağmen ben sevdim. 7.7/10
bir önceki lgbt temalı filmi daha çok sevdim ama. xd

ferzan-ozpetek-cebimdeki-yabanci-izmir-galasi-10517133_2088_o.jpg

cebimdeki yabancı'yı izledim. jeneriği efsaneydi önce onu söyliyim çok beğendim. imdb'de 7.2 almış bence ne eksik ne fazla, bu filmin ederi bu. belçim bilgin, kocasını oynayan abi, şebnem bozuklu, diğer evli çift vs. herkesin oyunculuklar vasat altı. duygusuz duygusuz oynamalar. hele o belçim bilgin ayhhh şişiriyor bu kadın beni. oldum olası sevemiyorum. bu filmde o masadaki herkese oyunculuk dersi verebilecek tek kişi var o da çağlar çorumlu. bi tek onun oyunculuğunu beğendim, ciddi anlamda müthişti. ayrıca çok gerildim falan diyen arkadaşlarım oldu, beklentim çok mu yükseldi bilmiyorum ben hiç gerilmedim. yine de izlerken sıkılmadım, idare eder bi film olmuş.

bu günde siz bir film söyleyin bakayım ;) dün baggins tavsiye eledi Cube süperdi yanı bakıldıkça bakılsın uyku moduna gecirmesin amma

Sent from my iPhone using Tapatalk

shapeofwater.jpg

the shape of water

valla ben pek sevmedim bu filmi, ben şahsi oscarımı call me by your name'e veriyorum ama three billboards outside ebbing, missouri mi alacak gibi sanki ya. :nopsrn:

5720_D019_00214_2040.jpg

split - parçalanmış

güzel film sıkıcı değil, sonu haricinde beğendim. çoklu kişilik bozukluğu ile ilgili, ikizler burçlarına tavsiye ederim izleyin sizi anlatıyo. sşldfdslflşsd 10/7.7

henüz izlemedim ama,bu film,

2000 yapımı Unbreakable ile bağlantılı.yönetmen ve senarist Night Shyalaman bu iki filmi birleştirerek üçüncü bir film yapıyor şu anda.Night Shyalaman açıkçası birçok saçma denen ama entresan olan filmler de karşımıza çıkıyor.6.His,İşaretler bazıları.o sebeble bu filme de biraz bağlantılı bakmak gerekir diye düşünüyorum.

henüz izlemedim ama,bu film,

2000 yapımı Unbreakable ile bağlantılı.yönetmen ve senarist Night Shyalaman bu iki filmi birleştirerek üçüncü bir film yapıyor şu anda.Night Shyalaman açıkçası birçok saçma denen ama entresan olan filmler de karşımıza çıkıyor.6.His,İşaretler bazıları.o sebeble bu filme de biraz bağlantılı bakmak gerekir diye düşünüyorum.

diğerlerini izlemedim, bu filmin konusu fena değil aslında ama finali fazlasıyla uçuk olduğu için hüsrana uğrattı. lost'un finali gibi olmuş. :D

diğerlerini izlemedim, bu filmin konusu fena değil aslında ama finali fazlasıyla uçuk olduğu için hüsrana uğrattı. lost'un finali gibi olmuş. :D

Night Shyalaman filmleri böyle.tüm film yavaş gecer sıkılırsın bile belki ama hep bir merak olur.sonunda bir final olur vay be dersin.

bu arada 6.his izlememen şaşırtıcı.

iyi seyirler dilerim.

Şuraya bir "rez" bırakayım da izlemediklerim varsa burdan seçeyim.

bir de üstte "rahatsız olduğum" film demişsin ya eğer izlemediysen Brimstone' u öneririm. beni bu da inanılmaz rahatsız etti ama bugüne kadar izlediğim en iyi rahatsız eden ikinci film buydu beni. biri de "Atlı karınca" bu ikisini izlemeden rahatsız oldum demeyin :D

izlerken küfür dağarcığınızın sınırları zorlanıyor.

fullhd-cehennem-brimstone.jpg

4896_a_886.gif

cem-yilmaz-dan-olumlu-dunya-ya-destek-10724462.Jpeg

ölümlü dünya

yani sevdim ama yere göğe sığdıramamak nedir anlayamadım izleyince :d bıktık bu ekşicilerden.

biliyorum bu filmi ama izlemedim, yıllar önce niyetlenip konusu hoşuma gitmediği için es geçmiştim galiba xd

"Ahlat agaci" ve "olumlu dunya"yi ilk kez duydum en kisa zamanda izliycem tesekkur etmek icin de bir film eklemek istedim.
Hani cocukken komsunun getirdigi tabagi bos gondermezdik oyle guzel bir gelenegimiz vardi. Ona benzedi biraz :)
"Fidel'in yuzunden" izlemissinizdir buyuk ihtimal ama arsivlik bir yapim oldugu icin ilistirmek istedim....
Zavalli kucuk Anna'nin yasadigi her sey icin Fidel'i suclamasi zaman zaman komik zaman zaman dramatik sorgulamalarini iceren eglenceli bir filmdir.

"Ahlat agaci" ve "olumlu dunya"yi ilk kez duydum en kisa zamanda izliycem tesekkur etmek icin de bir film eklemek istedim.
Hani cocukken komsunun getirdigi tabagi bos gondermezdik oyle guzel bir gelenegimiz vardi. Ona benzedi biraz :)
"Fidel'in yuzunden" izlemissinizdir buyuk ihtimal ama arsivlik bir yapim oldugu icin ilistirmek istedim....
Zavalli kucuk Anna'nin yasadigi her sey icin Fidel'i suclamasi zaman zaman komik zaman zaman dramatik sorgulamalarini iceren eglenceli bir filmdir.

izleyince aşşşırı beğendiğim bi film olmuştu sanırım 4-5 yıl önce izlemiştim. fidel ile ilgili fikirlerim filmdeki küçük kızla aynı olduğundan kızı çok sevimli bulmuştum. :D

Geri