Anna Karenina
Elmas Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Komik erkek mükemmeldir yazayım mı
bu arada geyiğin arasında kaynamasın lefty hanımcım, kendisi kendi halinde mutlu ve huzurlu. bunu yazmak bana düşer mi bilemedim ama kendi yazmayacağı için cevapsız kalmasın istedim, umarım yazdığım için gelip beni azarlar ve defol der.-umut-Nerelerde @Majik acaba? Kedilerini de kendini de merak ediyoruz.
Majik foruma huzursuz mu dedi yani.. yazik bee. Yemedik yedirdik icmedik icirdik. Gittigin huzurlu kollar sana yetmeyecek majiko. Neden bu kadar abatttigim konusunda hicbi fikrim yok.:dbu arada geyiğin arasında kaynamasın lefty hanımcım, kendisi kendi halinde mutlu ve huzurlu. bunu yazmak bana düşer mi bilemedim ama kendi yazmayacağı için cevapsız kalmasın istedim, umarım yazdığım için gelip beni azarlar ve defol der.-umut-
buralarda olmayı pek istemiyor, yeniden istemesi için benim forumu satın almam gerekebilir, para biriktiriyorum onun için. yine de umudumuz bütün güzelliğiyle buralarda süzülmesi.
Teşekkür ederim @Melodram ve iyi olmasına sevindim ancak gelmemek istemesine de üzüldüm. Görüşüyorsan selamlarımı ilet lütfen. En azından gelip kedisinin birkaç fotoğrafını paylaşabilir.bu arada geyiğin arasında kaynamasın lefty hanımcım, kendisi kendi halinde mutlu ve huzurlu. bunu yazmak bana düşer mi bilemedim ama kendi yazmayacağı için cevapsız kalmasın istedim, umarım yazdığım için gelip beni azarlar ve defol der.-umut-
buralarda olmayı pek istemiyor, yeniden istemesi için benim forumu satın almam gerekebilir, para biriktiriyorum onun için. yine de umudumuz bütün güzelliğiyle buralarda süzülmesi.
evet arada bakıyor ama o değerli parmakları bu foruma dökülen kelimelere dönüşemiyor... zorlamıyoruz napalım, belki bir gün... yeniden.Sevgili @Melodram bu arada kendisi foruma zaman zaman geliyor ancak yazmıyor ve dilerim fikri değişir.
geçti doğum günü, 2 ay önceydi...Belki doğum gününde gelir... doğum günü ne zaman..
Benim ne zaman Melodram hanımcım... sizin gibi bir uzmana benim de ihtiyacım var da.....geçti doğum günü, 2 ay önceydi...
neyim ben ya majik uzmanı mı sjhsjhs :/
21 mayıs'tan sonra her an olabilir anna hanım... hiç kutlayamadık doğum gününüzü sanırım ikisinde de forumu terk etmiştim sjsjjs. bütün ikizler burçlarından özür diliyorum bu sene sizi bırakmıcam!Benim ne zaman Melodram hanımcım... sizin gibi bir uzmana benim de ihtiyacım var da.....