ÜSözlük ivan divandelen

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
şey mi dememiz lazım gelmesi için ''damatlık bakıyor''
belki de bakar belli olmaz... ummadık taş gelin başı öder.

Bence majik forumdan biriyle evlenmeli. Cok duzgun adam. Ele gitmesin..
1652109431467.png

olur mu olur.... annesi de boğa kadını, onu anlayan ikinci bir boğa kadını da olabilir yani. sadece fikir...
ikizler, koç, balık falan da olur şaapmayın.

Nerelerde @Majik acaba? Kedilerini de kendini de merak ediyoruz.
bu arada geyiğin arasında kaynamasın lefty hanımcım, kendisi kendi halinde mutlu ve huzurlu. bunu yazmak bana düşer mi bilemedim ama kendi yazmayacağı için cevapsız kalmasın istedim, umarım yazdığım için gelip beni azarlar ve defol der.-umut-
buralarda olmayı pek istemiyor, yeniden istemesi için benim forumu satın almam gerekebilir, para biriktiriyorum onun için. yine de umudumuz bütün güzelliğiyle buralarda süzülmesi.

bu arada geyiğin arasında kaynamasın lefty hanımcım, kendisi kendi halinde mutlu ve huzurlu. bunu yazmak bana düşer mi bilemedim ama kendi yazmayacağı için cevapsız kalmasın istedim, umarım yazdığım için gelip beni azarlar ve defol der.-umut-
buralarda olmayı pek istemiyor, yeniden istemesi için benim forumu satın almam gerekebilir, para biriktiriyorum onun için. yine de umudumuz bütün güzelliğiyle buralarda süzülmesi.
Majik foruma huzursuz mu dedi yani.. yazik bee. Yemedik yedirdik icmedik icirdik. Gittigin huzurlu kollar sana yetmeyecek majiko. Neden bu kadar abatttigim konusunda hicbi fikrim yok.:d

Teşekkür ederim @Melodram ve iyi olmasına sevindim ancak gelmemek istemesine de üzüldüm. Görüşüyorsan selamlarımı ilet lütfen. En azından gelip kedisinin birkaç fotoğrafını paylaşabilir. :)

Son düzenleme:
Benim ne zaman Melodram hanımcım... sizin gibi bir uzmana benim de ihtiyacım var da.....
21 mayıs'tan sonra her an olabilir anna hanım... hiç kutlayamadık doğum gününüzü sanırım ikisinde de forumu terk etmiştim sjsjjs. bütün ikizler burçlarından özür diliyorum bu sene sizi bırakmıcam!

başlığına bu kadar yazılınca nickini ivan divandelen diye değiştirdiğini sandığım güzel gömlekli çocuk. komikliğinden ve fotoşop becerisinden öte en özlediğim tarafı en karmaşık anlatıları bile okuyanı yormadan yapabilme kabiliyetidir. bazılarınca anlaşılamamaktadır ama öyledir. dönüş yapacağı günlerin yakın olduğu kanaatindeyim. döndüğünde konuma hiç değilse bir "selam" yazıp, konudaki son mesajın tanımadığım banlı biri tarafından "erkek sanıyordum, bayanmış" olması garabetinden beni kurtarmasını niyaz ederim.

Geri