ÜSözlük ivan divandelen

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
2016 yılı Posta gazetesi amatör şairler yarışmasında birinci gelen üye. Yaptığı mizah çok yönlü olduğundan, anlamakta zorlanılabilir bazen; ancak ince bir gülüş belirdikten sonra gerisi kendiliğinden geliyor zaten. Uslanmaz bir edebiyat düşkünü. Hayta bir rapper. Donanımlı bir beyefendi olduğunu ilk tanıştığımız gün makarna yerken yaptığımız muhabbetler esnasından anlamıştım. Gençtik, güzeldik.

Eski ev arkadaşım, eskimeyecek dostum. Saatlerce sıkılmadan konuşabileceğiniz bir hacıvat. Bazen de karagöz. Sosyalizmin yararları ve zararları üzerine konuşurken aynı anda kodlama hakkında da konuşabildiğiniz bir zat-ı şahane. Kattığın, katacağın her şey için teşekkürler Majik.

Tek rakibi yine kendisidir.

Kitleleri peşinden sürükleyebilir smsns hangi konuya girip cevap yazsa hooop ordayım :D
Eğlençesine sağlık kalp.

o benim minik kuşum:a:
çok tatlı ve yaramaz sjdjg böyle sanki yıllardır tanıyorum gibi .
Teraziye yazığın şiyiri beğenmedim :k:
Mujk

Can Yaman askerdeyken yerini almış gibi ama ilgi manasında tabii. Yoksa öyle itici değil. Çığlık çığlığa kızlar... Senelerdir bunu nasıl başarıyor bilemiyorum, tebrik edilmeli.

samimi yorum yapmış olan bütün arkadaşlara teşekkürü borç bilirim. sayenizde ihya olmuş bir krem şanti gibi hissediyorum. her an bir çileğin üzerine konmayı bekleyen..

Caps başarılı:sirit:

Forumsal da eski bir üyeyi andırıyor
Acabaa.... :D

Tüm burçlar (sanirim) ile ilgili paralel yönde bir şeyler kaleme alması tabii ki ilk merak uyandıran hede bende.
Başka merak edilesi yönleri de var gibi.
Bol yazmalar

Forumtaj adlı konusuyla insanlara korku salan zat-ı şahane. Anlık konusundaki gerek profilden, gerekse selfie şeklinde çekilmiş fotoğrafları editleyerek güldüren üye. Ayrıca Kenan Doğulu'nun "Kaaal gittiğin yerde mutlu ol, ya da gel gönlümde tahta sahip ol" adlı şarkıyı yanlış anlamış olabilitesi muhtemeldir. Oradaki tahta değil, taht beyefendi.

Ayrıca unutmadan; klişelerin hası;

Kadim dostum... : )

Cok tehkikeli...

Bendeki yeri dolar kurundan hallice olan; dünü bugüne asla eşit olamayan bir internet fenomeni. Mecâli olsa buraların çok daha fazla tozunu attırması muhtemel internet serserisi. Eğer bir gün inzivaya çekilmek istersem; bu herhangi bir dağ değil, @Majik'in sakallarının arasında olacaktır. Özlediğim çok az insandan biri, belki de en tepesi. Yolu Vasfi amcanın yolunda olan, Antalya iline aşık bir adet fotoşokçu. Ayrıca dikkatimi çekti hep ben "özledim" diyorum. Lan?

Geri