ÜSözlük ivan divandelen

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
bu bir şifa mesajıdır.

paylaşmadan önce hastanın kendisinden izin alınmamıştır. kendisi dünyanın en iyi meslek grupları arasında sayılabilecek bir tamircidir. sanalda düşürüp jkdfjhfd devam edemeyeceğim gülesim geldi

Majik beycim şarkıyı dinlerken bana yazdığını okuyordum sana armağan olsun..
Yüreği kocaman, sevgi dolu adam ...
hayat hep güzelliklerle çıksın karşına!!!
çıkmazsa beni bulur karşısında ayağını denk alsın:=)
seviliyoSun canım...

Kalbi temiz dürüst dostum.
"Hadi canim bu kadar da olmaz vardır bir şeyi" cümlesini bile küfrünün samimiyetiyle tokatlayan majik.
Seninle şöyle Caferağa sokaklarında yapacağımız geyiği hayal ediyorum yazarken bile gülüyorum.
Buluşma yerine gelirken o son düzlüğe dikkat et araçlar çamur sıçratmaya çalışacak.
(:emoji_thumbsup: aynen sıçrattın kanki )

Juju'ya bak majik konusundan kopamamış hfjjd
Biraz da bana yazarsan arayı yaparım.D

ara sira gidiyor, geliyor ve herkesin uye sozlugune bisiler yazip yine ortadan kayboluyor. kendisini bir ara ruyamda bile gormustum. tabi baya oldu o. kesin anlikta paylastigi manyak soplardan dolayidir diye dusunmustum (bilincalti error). kendisini yakindan tanimam, ama hep iyi olsun isterim. sagligi da, kendisi de

Ben hariç herkese iyi davranıp, bana çemkirip duruyordu. tabi sesli konuşmalarda yamultuyordum ağzını yüzünü ama eksikliği hissedilmiyor değil. Nickini de Y mi ne yapmış. Bana yazdığı yorumu okuyup bu kim acaba yea diye bi 10 dk düşündüm. Majiko fotoşoklarını da al geri dön..

Nick yüzünden mi banlanmıştı en son ya hatırlamıyorum
Favela ile baya iyi anlaşıyorlar(hadi yaa dediniz duydum)
Bir kaç şopuna daha denk geldim güldürüyor

kırıldık kekem, keskinleştirildik.
yorulduk kekem, ötekileştirildik.
vurulduk kekem, ölümsüzleştirildik.

daimi olmasa da itibari olarak buradayım, araftayım.

Geri