ÜSözlük ivan divandelen

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
bilgisayarımın harddiski cortladığında o kadar ilgilendi ki, asla düzeltemedi... bu kadar ilgiye karşılık vermeyen harddiskim adına kendinden şu an burada özür diliyorum ve majiksiz bir forumu reddediyorum.

Yine uçmuş rahmetli uçmayı çok severdi.
Ya bırak kalsaydı divanı delmeseydin ne vardı yani Majik olarak kalsan aksi dedeler gibisin ya. Yaşlanınca takma dişini bulamayınca bastonla her yere vuracak olan o dede evet o sensin. Neyse gelince kavga ederiz

Bir hiç uğruna banlanan mimli üye. Örneğin şu konudaki (Atasözü saptırma cemiyeti.) (kimseyi zan altına bırakmıyorum yanlış anlaşılmasın, lütfen) herhangi bir mesajı mimlenmiş bir insan evladı yapsaydı süresiz banlanmıştı. İsteği dışardan bakınca çok "absürt" durabilir ancak ben inanmıyorum ki birilerini töhmet altında bıraksın, efendime söyleyeyim kişilik haklarına saldırsın. Kişisel olarak belki de bazı şeylere "tepki"ydi sadece. Ama durum kesinlikle "ben istemiyorum o hâlde olmayacak"ın sonucudur. Egonuzda boğulun minik kişiler. Terbiye müptelaları sizi. Ahlak polisleri sizi. Rahibe teresalar sizi. İmza: namussuzun teki

majik'i öyle kolay kolay tanımlayamazsınız. aslında çok basit bir adamdır, basit düşünür, basit yaşar ama o basitlik zihinlerde canlanan bayağılığınız gibi bir şey değil. düz. yokuşları bir tek kendine. derdi daha çok kendi içiyle, ki onu da susturuyor bir şekilde. alınız al, morunuz morsa inanır geçer, uğraşmaz. çekilmeye çalışılan yerlere çekilmez ama kimseyi de kırmak istemez. istese kırar mı? hem de ne... ama birini kırmanın ağırlığına değer misiniz siz? eh... belki. böyle yazdığım için en iyi ben mi bilirim, hayır çünkü bilemezsiniz onu. kafası değerlendirilmeli ama o cesarete sahip kim var ki? içinizden gelen her şeyi de anlatabilirsiniz, yargılamadan hatta ekstra bir yorum bile katmadan dinler. bazen o kadar dinler ki, alooğğğ bitti dersiniz, he geldik mi der... dudu peri onu tanısaydı taci'yi hemen insana çevirirdi ve şutlardı, majik'i kapar ve şatosuna kral yapardı. kralcı değil ama kral bence. nerenin kralı neyin kralı kimin kralı önemi yok. şimdi ben buraya bi riff cohen atsam, kokusunu alsa da gelse... değerini bilemediğiniz için vurun kendinizi duvarlara... iyi ki doğdun majiko...-sakınkutlamayıngeçti- boğa burcunun senin şiirlerine ihtiyacı var, gel...

geçen gün böğürmeli, bağırmalı, çağırmalı yayınına denk geldim. psikolojimi bozdu. severiz, sayarız majik'i.

geçen gün böğürmeli, bağırmalı, çağırmalı yayınına denk geldim. psikolojimi bozdu. severiz, sayarız majik'i.
alt tarafı 2.5 saat uaral çaldı, ayıp ediyosun. yayının sonuna kadar kalabilenler daha neler dinledi... u****ı bilmem kimin muhteşem bir şaheserini keşke dinleyebilseydiniz. maalesef ismini açıkça yazamam, telif atar falan...

Geri