ÜSözlük ivan divandelen

Konu sahibi son olarak 9 gün önce görüldü
Onunla efkarlı şarkılar dinlenmez.. cok karıştırıyor ortalığı..
masadan kalkmak bilmiyor.
Hayır efendim, biz mecbur muyuz seni toplamaya.
juju'nun İbrahim tatlıses atmasıyla duygusal ama bir o kadar eğlenceli anları, ikinizi her gördüğümde hatırlarım..
uyumlu oluşunu seviyorum.. cizimlerini bekliyorum.. cok görünmüyorsun, gelmeni diliyorum.. tşk.
Bu arada selam.
IMG_20210121_073022.jpg

Son düzenleme:
Tam hatırlamıyorum ama, sanırım millete Edit yaparak, ona buna kıl kuyruk çizerek güldürüyordu. Böyle devam ediyordur umarım. Yokum uzun zamandır bilmiyorum. Olmasını isterim. :) komik adamları severiz.

Sanat Okuryazarlığı Atölyesi ile temel sanat kavramlarından günümüz sanatına dek sanatçı-yapıt ve izleyici arasındaki ilişki biçimlerini yorumlamayı öğreneceksiniz. Sanatı biçimsel, anlamsal ve ekonomik boyutları ile irdeleyerek bütünlüklü bir sanat deneyimine odaklanacaksınız.

Atölye sonunda yapılacak çalışmalarda sanat metinleri ile sanatsal içerikler ve eleştiri üretmenin yöntemlerini deneyimlemiş olacaksınız.

Atölye ücreti: 100 TL

yrsKAc.jpg

Battle Ranchte orgeneral Hulusi Akar rutbesine çıkmış ilk kişi. Ayrıca Elon Musk'a "emmioğlu" diye hitap etmektedir. Sanırım köylü.

ps1.png

"Bırakın ulan övejeğim diyerek" çıktım meyhaneden. Sonra yolda yürürken yakın zamanda izlediğim bir filmdeki "OTO LASTİKÇİ 0541 864 ** **" yazan sekans geldi aklıma. Acaba lastikçiyi mi arasam? Majik'i mi arasam? diye içimde hezeyanlar koparken... Aradım. Lafladık; doymadık. Kameraya geçtik. İlk ben soyundum. Hezeyandan olsa gerek hikayeler karıştı. İlk Rasko soyunmuştu hem. Hem hezeyanlar olmasa heyecanlar olur muydu hiç? Durmayalım, göğe bakalım.

Tanışmamızın 10. yılı münasebetine;
Bu fotoğrafı hatırlıyor musun? İlk tanıştığımız gündü. Belki de ikinci tam emin olamadım. Cif ile dans etmiştik sabahtan akşama kadar. Sonra ben "pembiş forumda"; "rüyada cif görmek" diye bir şeyler karalamıştım da milleti güldürdüydük. "İşteee ferahlık temizlik sizlereeeee, hem de hiç durulamadan kurulamadan" efektiyle girmiştik resmen eve. Uzay Çatı mı ne vardı oraya gitmiştik de anladığımız kadar sebze seçmiştik. Hani ailelere yollayalım ki; "bakın biz de insan gibi yemek yiyebiliyoruz, merak etmeyin, bugün de ölmedik anne" mesajı verebilmek içindi. Yakın zamanda omuz omuza, yüz yüze görüşmek dileğiyle katır dostum.

Çarpık internet ilişkilerine inattı biraz bizimki belki de. Ya da sıvı el sabununun samimiyetsizliğine bir başkaldırı.
Bir sonraki övüş günü görüşmek dileğiyle. İmza photosop7_terk

Kendini fazla göstermeyi sevmeyen uzaktan uzaktan izleyip paylaşımlarıyla en çok güldürenlerden :)

"Halısahada top oynamaktan daha sıkıcı şey varsa halısahada top oynayanları izlemektir." İbn-i Majikül Dehr

Çinlilerin başımıza bela ettiği melun virüsle gavurun aşısı yerine Ebubekir Majik-i hazretlerinin muskası ile mücadele ediyorum. Herkese tavsiye ederim...

1.jpg

Geri