ÜSözlük ivan divandelen

Konu sahibi son olarak 8 gün önce görüldü
Ben Fero sevmeyen bi ben varım sanırım...

Hearthstone oynarken magazincilerin sorularını yanıtlayan zat-ı fettaşe.

-Majik bey hakim misiniz?
+Yoo neden?
-Yargı dağıtıyorsunuz da.........

Hy mk adam banlanmis, bot'a kizdi diye uyemi banlanir.
Ofansif sakalari yuzunden olabilir de, ne biliyim mevzusu ne oldu onun du bakim bi konusuna. Boyle uyelerin banlanmasina uzulmem madalya gibi bisi oluyor ban. Ofansif sakalar kazanacak...

Millete beyin noksani gerizekali zerzavat muamelesi yapan bu sevgi pitircigi arkadasin konusunu kapatiyorum, bi soluklansin gelsin. Acariz o zaman tekrar.

Be-bebebeyinsiz zerzevatlar diyerek Kadıköy sokaklarında dolaşan, dil altı hapları olmadan post atamayan, Sözcü gazetesinde kuşe yazarlığı yapan üye. Gel lan gezelim.
C3C7B531-B882-4FF4-B068-5A39579C2225.jpeg

Yaşamı boyunca en çok korktuğu şeyler listesinde bir numarayı; Tarkan: Viking Kanı filmindeki ahtapot alırken, ikinci sırada ise cahil cühela ila sohbet etmektir. Eğer ahtapotla çelişiyorsam; bilimi seçiniz... miydi neydi lan o?

989F0B89-2761-4FFC-A3A3-9077DCA7C7B0.png

Kıraç hayranı üye. Yazdığı şiirler April Yayıncılık tarafından 2023 yılında yayınlanacakmış.

Kıraç bey
toprak hiç para eder mi
lafını bilmeyen it bu rap'i yer mi
kıraç bir dünya hiç demek
öküz gibi anırıp, ayı gibi geğirmek
Gözünü seveyim kıraç

Çok eğlenceli biri bence
Akdenizli sandırarak fake attı.
Anlıktaki fotoğrafları trolluyordu bir ara çok eğleniyordum ben. Komikli biri.

Forumda beğenilme kaygısı güden tek üyedir Majik. Öyle ki kendisini sürekli forum oyunlarında üstteki üyeyi pofpoflayıp/yalayıp daha sonrasında ise kendisinin pofpoflanılmasını dört gözle bekliyor. Hayır, bunlar tahmin değil. Evine taktırdığım gizli kamera sayesinde görüyorum hepsini. Bakın bakın şu an bile beğenilme kaygısı yaşadı. La bi dur.

Sadece burayı değil; takıldığımız, yazdığımız, karaladığımız diğer mecraları da asla bir amaç edinmemiş; bilakiss (öpücük efekti) bir araç olarak kullanmıştır. Peçete gibi atılmamak istiyorsanız lütfen 4 ü tuşlayınız. Dııııt geç kaldınız. Tiplere bak la?

Geri