ÜSözlük ivan divandelen

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Majik bey enerjisi yüksek bir arkadaşımız, oldukça doğal söylemleri var. İletişim konusunda da hiç bir sıkıntısı yok. Henüz ikili diyaloğu yakalayamadım kendisi ile ama uzaktan uzağa izlemeye devam.
Favela bey kendisi ile ilgili güzel şeyler yazdı, referansa gerek yoktur tabii ki ama yine de önemli.

bir dönem kendısıne ayar oluyordum sonra kendısıyle bır gece ateslı bır sohbetımız oldu.
Kanım kaynadı böylece

hepsi birbirinden güzel ve her birinin nevi şahsına münhasır karakterlerinden şahsıma düşen düşünceleri adına teşekkürlerimi iletiyorum, yine ihya oluyorum arkadaşlar.. var olun.

Tam bir fırtına.
Ama cok sevimli biri.
Bana arada gelip " reis bizi meyvele yav" diyor..
Tabi ben de git başımdan Majik diyorum..
Benden daha cilekeş, daha berduş,, daha ruh hastası olduğu için uzak duruyorum.. durmazsam sağlıklı biri olmaya başlıcam...

Bol bol yağlanıp ballanan matruşka. Özelden telefon numarası bekliyorum, hem sosyalizm hem kodlama konuşacağız.

baslarda bana bi satasma durumu olmustu majik beyin. belki majik ve bizimkiler hatırlamaz ama ben unutmadım..o an bi ayar olmustum ama caktırmadım..bu adama sevgi besleyeceğim aklımın ucundan gecmezdi. majikle arkadas olduktan sonra her türlü seyi konusup, sınırsız makara yapabilirsiniz, saatlerce sacmalayabilirsiniz..bunu keyif alarak yaparsınız ayrıca. en sacma fotilerime sahitlik etmis sanslı kisilerden de biridir..p seveni cok sevdigi azdır..bir gün böyle yine hararetli bi olayın ortasındayız o zamanlarda samimi değiliz. dedim majik söyle yazsana allaskına fln hayatta yazmaz diye düsünüyorum..yazdı..forumun ortasına..banlandı..sanırım ilk banını benim yüzümden yedi..(olayın arkasındaki kirli yüzü de itiraf etmis bulundum) cok sasırmakla birlikte icime orda ilk sevgi düstü..üf niye bu kadar uzattım bilmiom muhtemelen sen de sasırcaksın bu duruma ndjfj yazasım geldi nedenze. neyse majiko birbirimizi daha sacma fotolayacağımız nice günlere yıllara fln<33

Majik benim gözümde bir oxymoron.
Sweet Babylon gibi meselen.

Komedi flimlerini aratmiyor kardesim.herkes bunu yapamaz.yuzunden gulucukler eksik olmasin

Hepsi birbirinden değerli arkadaşların kendilerine has gözlemleri için teşekkür ederim. Üsküdar'ı geçtim, kapitalizmdeyim..

Geri