Oyle bi kiz yok forumda, elendin bizimle degilsin Klaus .Dverim tabi. i. var bide
e ve i
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Oyle bi kiz yok forumda, elendin bizimle degilsin Klaus .Dverim tabi. i. var bide
e ve i
yokzaten varmiyokmu goremiyorum eski eglenceli halini özlüyorum.Oyle bi kiz yok forumda, elendin bizimle degilsin Klaus .D
Yaaamur ingilizce de 'e' ye denk geliyo iOyle bi kiz yok forumda, elendin bizimle degilsin Klaus .D
Hmm son dönemlerde eglencesiz birini ariyoruz demek.. e butun forum depresyonda .Dyokzaten varmiyokmu goremiyorum eski eglenceli halini özlüyorum.
ben bu kizi cok baska sefiom be
gerci reelde karsima gelse yuzune bakamam cekingenligimden
.s.s.s
Buyuklerimin sozunu dinlerim ben .DYaaamur ingilizce de 'e' ye denk geliyo i
Yani 2 tane e harfi sezoooww iste anna .d .d
hey dostuM PlaTonIk Low3 Bizden soruLur kıpssssss ;)Hmm son dönemlerde eglencesiz birini ariyoruz demek.. e butun forum depresyonda .D
İsi zorlastiriyorsun Klaus .D
Neyse belkide platonik sevmek daha iyidir .D
Acı yok sızı yok aynen devam .D
low3 ye takilip duygularindan vazgecen kişiyi zaten ben istemem kips. ^^@Klaus, belki de kiz senden tam hoslanacak 'low3' yazdigini gorunce bi soguma geliyordur .D
Neyse sana kolay gelsin kıpssss .D
Bilince araba mi kazaniyoruz .DBi itiraf da benden .d .d
Icinde a harfi var .d .d hadi bakiiimm .p
Bence deden cok mutlu olur, torunum asik olmus diye .Pgidip senden hoşlaniyorum yazsam tepkisine gorede zaten şaka yapmistim ya hehehe desem nasi olur
Dedem yazmistin 2 dakka da duzeltmis bide uste cikiyo..tekrar oku bence yazdigimi .s @Yağmur
Sensin alingan .Dya takiliodum be sana hem ne varki incenecegin fazla alingansin kankim