İtiraf etiketine ne söylemek istersiniz?

🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
Saat'imi kaybettim. Ama henüz kimseye söylemedim. Niye mi? Çünkü hep kolumdan çıkarır masanın üstüne saat'i görebileceğim şekilde koyarım. Hep tanıdık yerlere gittiğim için de bulunca bilirler ve saklayıverirler. Bir gün bu saat'i kaybedeceksin derlerdi, ve şimdi dedikleri oldu. Bu sefer tanınmadığım bir yerde unutmuş olmalıyım ki, kimse saat'in bizde kalmış demedi. Görürseniz bir yerde bana haber verin. Olmadı, aynısından bulursam çaktırmadan alacağım. Yiğitliğe leke sürmem asla.

Bişey var, onu hissettiğimde refleks olarak 2 kere hapşırıyorum :d

Hapşırık, göz kaşıntıs, göz nezlesi, yaz nezlesi, bunlar hep alerji belirtileri. Çiçek tozu olabilir, evde biriken toz labilir, çikolata olabilir, dondurma olabilir, her şeye karşı olabilir.

normalde insanları çok umursamam ama belli insanlara karşı saplantım var. takıntılı biriyim yani. hatta kimi zaman toksik bile olabiliyorum. birine sinirlendiğimde çok saçma şeyler yapabiliyorum bu yüzden. hatta kimi zaman gurursuzluğa bile varabilir. çözmeye çalışıyorum çözeceğim inş..
lisede bana aşık olan bi çocukla aşkını itiraf ettikten sonra hiç konuşmamıştım. onu kırdığım için çok üzülürüm hep.
6-7 yaşlarındayken tekrar altıma kaçırmaya başlamıştım. hatta anam psikoloğa falan götürdü beni. kim bilir ne oldu. hatırlamıyorum.
aşk işlerinde biraz salağım. hhatta baya salağım. şahitlerim de var.

Kükremis sel gibiyim,bendimi cigner,asarim!
Yirtarim daglari,enginlere sigmam,tasarim!

Böyle derim ve uykuya yenilirim.

sevişmeden uyumayalımı dinleyip
uyumak gibi

hiç itiraf eden olmamış
vay arkadaş

Allah kimseyi açlıkla sınamasın

Geri