İtiraf etiketine ne söylemek istersiniz?

🕒 Konu sahibi 15 saat önce aktifti
bilge üye lari
admin lari
severim kendilerini

Ortaokula giderken Natalia Oreiro yu hep kıskanırdım. Okulda ona benzer bir kız vardı anımsatan sinir olurdum :X

soluemem xdd

neyse solim bu forumda bi karsi cinsin giyinis tarzini falan baya begeniyorum cidden cok tarz biri. Sad dhshshsh
ya belki tarz olmasa bile ciddi anlamda begenmistim yani şok falan olmustum
aksesuar bakimindanda gayet tarz vallag
neyse

Son düzenleme:
@need actigin multi uyeliklerle kendini övmen hepsinden daha utanc verici bence, ha sende utanma varmidir orasini bilemem.

IRC paylasimlari ile alakali konulari sabote etmeyin, ricamdir.
Xcim sen iddianı ispat et yazı diliyle hiç bir şey ispat edemezsin bana multi diyorsun o hesabı bizzat arkadaşım kullanıyordu ancak nasıl bir paranoya ise herkesin multi üyeliği var sanıyorsunuz Ayrıca ses yarışmasında oylama devam ederken bir jürinin direkt oylama esnasında oyunun rengini belli etmesinden dolayı değişiklik yapmaman senin ne kadar adil biri olduğunun kanıtıdır.Postunu begenenlerden biride adaletsizliği harlamaya devam edici yorumları vardı.He bir de kalan ödülümü darussafakaya bagislarsan sevinirim.( BU ISLERDE GUZEL BIR HAFIZA ONEMLI E TABI BIR IKIZLER ERKEGI KOLAY OLUNMUYOR ) :D Banlarsan sevinirim.

Xcim sen iddianı ispat et yazı diliyle hiç bir şey ispat edemezsin bana multi diyorsun o hesabı bizzat arkadaşım kullanıyordu ancak nasıl bir paranoya ise herkesin multi üyeliği var sanıyorsunuz Ayrıca ses yarışmasında oylama devam ederken bir jürinin direkt oylama esnasında oyunun rengini belli etmesinden dolayı değişiklik yapmaman senin ne kadar adil biri olduğunun kanıtıdır.Postunu begenenlerden biride adaletsizliği harlamaya devam edici yorumları vardı.He bir de kalan ödülümü darussafakaya bagislarsan sevinirim.( BU ISLERDE GUZEL BIR HAFIZA ONEMLI E TABI BIR IKIZLER ERKEGI KOLAY OLUNMUYOR ) :D Banlarsan sevinirim.
Kuzenin yazmistir, kuzenin. Rezil herif seni.

Ayrıca ses yarışmasında oylama devam ederken bir jürinin direkt oylama esnasında oyunun rengini belli etmesinden dolayı değişiklik yapmaman senin ne kadar adil biri olduğunun kanıtıdır..

Burda bana mı laf sokmuş :D
Gel yüzüme konuş ama sen ınsanların arkasından konuşup gidip yüzlerine gülmeyi seversin o yüzden gülüp geçiyorum..

Ayrıca ses yarışmasında oylama devam ederken bir jürinin direkt oylama esnasında oyunun rengini belli etmesinden dolayı değişiklik yapmaman senin ne kadar adil biri olduğunun kanıtıdır..

Burda bana mı laf sokmuş :D
Gel yüzüme konuş ama sen ınsanların arkasından konuşup gidip yüzlerine gülmeyi seversin o yüzden gülüp geçiyorum..
Bende ses yarismasinda ki jurinin kimler oldugunu dusunuyordum, jurinin biride bendim acaba bana mi laf soktu derken sen yazmissin. senin nisanlina oy vermenden daha dogal olan ne olabilir ki icine oturmus garibimin:)

Bende ses yarismasinda ki jurinin kimler oldugunu dusunuyordum, jurinin biride bendim acaba bana mi laf soktu derken sen yazmissin. Aslinda cokta objektif davranmistik, senin nisanlina oy vermenden daha dogal olan ne olabilir ki icine oturmus garibimin:)
Ay sanki kendisi benim yerimde olmuş olsa sevgilisine oy vermeyecekti sevgiliyi geçtim nerde tanıdığı oluyor oraya damlıyor kalkmış bana laf yapıyor ya komedi :D hem cidden kendisinin sesini beğenmiyorum beğenmek zorunda değilim..

@Kim in ne ayrıcalığı var da öyle 3 taglanmış :dd
Birini bana versene sjfhks

Benim asik halim hic cekilmiyor ya , saykoya bagliyorum ,s

Sigara dudagima yapismis.
Birakmak istemiyor.

Geri