Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Xcim sen iddianı ispat et yazı diliyle hiç bir şey ispat edemezsin bana multi diyorsun o hesabı bizzat arkadaşım kullanıyordu ancak nasıl bir paranoya ise herkesin multi üyeliği var sanıyorsunuz Ayrıca ses yarışmasında oylama devam ederken bir jürinin direkt oylama esnasında oyunun rengini belli etmesinden dolayı değişiklik yapmaman senin ne kadar adil biri olduğunun kanıtıdır.Postunu begenenlerden biride adaletsizliği harlamaya devam edici yorumları vardı.He bir de kalan ödülümü darussafakaya bagislarsan sevinirim.( BU ISLERDE GUZEL BIR HAFIZA ONEMLI E TABI BIR IKIZLER ERKEGI KOLAY OLUNMUYOR )@need actigin multi uyeliklerle kendini övmen hepsinden daha utanc verici bence, ha sende utanma varmidir orasini bilemem.
IRC paylasimlari ile alakali konulari sabote etmeyin, ricamdir.
Kuzenin yazmistir, kuzenin. Rezil herif seni.Xcim sen iddianı ispat et yazı diliyle hiç bir şey ispat edemezsin bana multi diyorsun o hesabı bizzat arkadaşım kullanıyordu ancak nasıl bir paranoya ise herkesin multi üyeliği var sanıyorsunuz Ayrıca ses yarışmasında oylama devam ederken bir jürinin direkt oylama esnasında oyunun rengini belli etmesinden dolayı değişiklik yapmaman senin ne kadar adil biri olduğunun kanıtıdır.Postunu begenenlerden biride adaletsizliği harlamaya devam edici yorumları vardı.He bir de kalan ödülümü darussafakaya bagislarsan sevinirim.( BU ISLERDE GUZEL BIR HAFIZA ONEMLI E TABI BIR IKIZLER ERKEGI KOLAY OLUNMUYOR )Banlarsan sevinirim.
Bende ses yarismasinda ki jurinin kimler oldugunu dusunuyordum, jurinin biride bendim acaba bana mi laf soktu derken sen yazmissin. senin nisanlina oy vermenden daha dogal olan ne olabilir ki icine oturmus garibiminAyrıca ses yarışmasında oylama devam ederken bir jürinin direkt oylama esnasında oyunun rengini belli etmesinden dolayı değişiklik yapmaman senin ne kadar adil biri olduğunun kanıtıdır..
Burda bana mı laf sokmuş
Gel yüzüme konuş ama sen ınsanların arkasından konuşup gidip yüzlerine gülmeyi seversin o yüzden gülüp geçiyorum..
Ay sanki kendisi benim yerimde olmuş olsa sevgilisine oy vermeyecekti sevgiliyi geçtim nerde tanıdığı oluyor oraya damlıyor kalkmış bana laf yapıyor ya komediBende ses yarismasinda ki jurinin kimler oldugunu dusunuyordum, jurinin biride bendim acaba bana mi laf soktu derken sen yazmissin. Aslinda cokta objektif davranmistik, senin nisanlina oy vermenden daha dogal olan ne olabilir ki icine oturmus garibimin![]()
Yine mi..ben forumdan birinden hoşlaniom ne itiraf ama heueueuh