İtiraf etiketine ne söylemek istersiniz?

🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
Cok az uyudum ve bu bir facia

foruma fotografimi koymakla baska birinin fotosunu koymak arasinda ikilemdeyim. normalde uzun zamandir burda olsam fotomu koyardim (cok guzel foto buldum galeride) ama daha iki gundur takildigim icin kezbanin birinin fotosunu koyarak trolleme istegimi durduramiyorum

Son düzenleme:
foruma fotografimi koymakla baska birinin fotosunu koymak arasinda ikilemdeyim. normalde uzun zamandir burda olsam fotomu koyardim (cok guzel foto buldum galeride) ama daha iki gundur takildigim icin kezbanin birinin fotosunu koyarak trolleme istegimi durduramiyorum

Yoksa sen troller kraliçesi çıkmaz mısın? Bir ara yanımdan ayrılmazdın?

İtiraf ediyorum haklı..

İtiraf edeyim küçükken radyonun içinden insan çıkacak sanırdım. Büyüdüm! neyin içinden ne çıkacak mümkün değil anlayamıyorum. İnsan sanıyorum, hayvan çıkıyor. Dost sanıyorum, düşman çıkıyor. Yumurta sanıyorum, civciv çıkıyor. Cipsten bedava bile çıkmazken bu dengesizler nereden çıkıyor hayretler içindeyim

Benziyorr benimkine :d bende radyonun içinde insanlar yaşıyor sanırdım :d

• Beğen
Tepkiler: Dem
Ben de televizyondakiler bizi görüyor zannedip hep düzgün oturuyordum. Bi de klipler döndüğünde her seferinde gidip baştan şarkıyı söylüyorlar sanıp şok oluyordum nasıl hep aynısını yapabiliyorlar diye.... sonra dahi teşhisi kondu, aşırı zekadan kafayı yer bu kız bunu alın tv başından dendi...

Ben de küçükken duvar saatine tutunup durmaya çalışmıştım, düştüm. Para uçurur, para yakardım (: Prizlerde mühendislik çalışmaları yapardım. Annemi balkona kitleyip ocakta yemekle mutfağı yakmıştım. Siz uslu çocukmuşsunuz (:

• Beğen
Antep baklavasını şöbiyetini midyesini billuriyesini falan çok özledim..

• Beğen
Benden asla bir itiraf alamazsınız. Günümüzde her şey kayıt altına alınıyor.

• Beğen
Benziyorr benimkine :d bende radyonun içinde insanlar yaşıyor sanırdım :d

Ben de televizyondakiler bizi görüyor zannedip hep düzgün oturuyordum. Bi de klipler döndüğünde her seferinde gidip baştan şarkıyı söylüyorlar sanıp şok oluyordum nasıl hep aynısını yapabiliyorlar diye.... sonra dahi teşhisi kondu, aşırı zekadan kafayı yer bu kız bunu alın tv başından dendi...

yalnız olmadığımı bilmek güzel:)

burda bişey yok
gelin şarkı dinleyelim

ben size diyorum, diğer konunun ismini değiştirin diye. forumun bilge üyesi değiliz ki sözümüz dinlensin...

Geri