K
KaranLIK
Ziyaretçi
Ziyaretçi
amaniiii iiiiinn yorumlara bak nefret doluiki tartışaydık bari :S tartışma konusu ama hiç ikili sohbet olmadı :S
İkili sohbet mi istiyorsun
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
amaniiii iiiiinn yorumlara bak nefret doluiki tartışaydık bari :S tartışma konusu ama hiç ikili sohbet olmadı :S
Merak edip Google da aradım itici olmak nedir diye. Çıkan sonuçlar -Erkeği itici yapan özellikler, erkeği itici yapan detaylar, erkeği itici yapan sebepler, bir erkeğin itici 10 özelliği- Düşün sen gerisini.amaniiii iiiiinn yorumlara bak nefret doluiki tartışaydık bari :S tartışma konusu ama hiç ikili sohbet olmadı :S
hayır tartışma olsun istemiştim burası sözlük değil sözlük gibi oldu konu biraz
İkili sohbet mi istiyorsun![]()
Merak edip Google da aradım itici olmak nedir diye. Çıkan sonuçlar -Erkeği itici yapan özellikler, erkeği itici yapan detaylar, erkeği itici yapan sebepler, bir erkeğin itici 10 özelliği- Düşün sen gerisini.![]()
hayır tartışma olsun istemiştim burası sözlük değil sözlük gibi oldu konu biraz![]()
:p anladım cnm![]()
Kimse kimseyle bu konu hakkında tartışmak istemez.
Tartışma olursa da zaten sonu pek iyi sonuçlanmaz sanırım (:
bana cok itici geliyosun kasini gözünü dagitmak istiyorum :zuha: