Sade
Elmas Üye
- Web sitesi
- www.youtube.com
Rize de yapılabilir mi acaba..Tüh varmış evleri agshdj
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Rize de yapılabilir mi acaba..Tüh varmış evleri agshdj
Çaylık bile var kanks ama gel gorki akrabalarim evinde seytan icadi olan bir kutu olmasini istemeyen tipler nsnsndjTüh varmış evleri agshdj
Hayatım sen internet olan her yerde yaparsın sorun sanırım bende..Rizeliyim ama rizeyi sevmiyorum.
Ne yapılabilir mi xdRize de yapılabilir mi acaba..
Yaşanılır mi..Ne yapılabilir mi xd
Pastoral yani enfes bir yer surekli yagmur yagmasi ve ormanlik olmasi black metal anavatani olan norveci animsattigi icin ambians olarak harika.Hayatım sen internet olan her yerde yaparsın sorun sanırım bende..
Kura çekelim.. :pPastoral yani enfes bir yer surekli yagmur yagmasi ve ormanlik olmasi black metal anavatani olan norveci animsattigi icin ambians olarak harika.
Ama genc ciftlerden ziyade emekli inziva mekani gibi..
Sen istedigin fal cikmayinca desteyi tekrar dagitan bir kadinsin hatun. DKura çekelim.. :p
Karadeniz özelinde başkanlık sistemine hayır diyen rize ilçesini bul, oradan doğuya doğru her yerde yaşanır .ddYaşanılır mi..
Ben gittim oraya askerlik donemimde. Guzel yerdir. Mor gabriel manastirida cok guzeldi mesela.Neden kimse Mardin'den bahsetmemiş, kırıldım...
Gelmeyin :/
Bir tek Fındıklı Belediye Başkanlığı seçimlerini CHP adayı Ercüment Şahin Çervatoğlu kazandı..Karadeniz özelinde başkanlık sistemine hayır diyen rize ilçesini bul, oradan doğuya doğru her yerde yaşanır .dd
Fındıklı, arhavi.. falan diye devam ediyor işte .dBir tek Fındıklı Belediye Başkanlığı seçimlerini CHP adayı Ercüment Şahin Çervatoğlu kazandı..
Bizim varclimax hocam yozgat sağlam dedi… @Raskolnikov ev var mı sizin orada?
Sanırım izmirde kalmaya devam edeceğiz..Fındıklı, arhavi.. falan diye devam ediyor işte .d
Yani alternatif seçeneğin izmirse tabi ki izmir hahahahSanırım izmirde kalmaya devam edeceğiz..
bana da yer var mı…..Bizim var![]()
karadeniz’in sel olayları unutulmaz..güneydoğunun terörü… artvin’e gittim, merkezine. sadece bi dağ olarak kaldı hafızamda, dağın tepesinde de bi avm:m her yer uçurum.. listeye bakıyorum da yozgat’a mı yerleşilir ardahan’a mı djfl. sinirler bozuk…