Kim
Gümüş Üye
düşünmek istemiyorum. umarım ders olmuştur. denetimler daha hassas yapılır inşallah, tek temennimiz bu .
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Maraş depremi ile İstanbul depreminin bir alakası yok. Ayrı kollarda hareket eden fay hatları. Ne Yaltırak, ne Şengör, ne Görür ne de ciddiye alıp okuduğum diğer yer bilimcilerinin böyle bir iddiasını okumadım, kimisi olmadığını da söyledi.Sizi biraz korkutayım.
Maraş depreminin İstanbul Fay hattına ciddi zarar verdiği düşünülüyor ve pek yakında, bu yaz olabilir, İstanbul'da da büyük, ama öyle böyle değil, gerçekten çok büyük bir deprem bekleniyor.
İlk olacakları size söyleyim.
Hemen ortaya "biz zaten üç ay önce söylemiştik" bilim adamları türeyecek.
Sonra, yıkılan binalar ile ilgili "biz bunu daha önce biliyorduk, ama kimse bizi dinlemdi"ciler çıkacak.
Ve tabi "biz yardım göndermiştik ama telefonlar yüzümüze kapatıldı"cılar türeyecek.
Ve sonra... daha sonra ... ondan da sonra ..... bildiğimiz şeyler işte. Her depram sonrası aynı hikayeler.
Beklenmeyecek cevaplar.O zaman ölecekmiş gibi yaşayalım
Sizden de beklenmeyecek şeyler, yine de hatırlatıyoruzBeklenmeyecek cevaplar.
Gülümsettin teşekkürler.Sizden de beklenmeyecek şeyler, yine de hatırlatıyoruz
O an ya kalb krizinden gidersen?ben saldım artık ya.
bu konuda sorumlu olan yetkililerin ne ölümüze ne dirimize saygısı da faydası da yok. o yüzden saldım ben, herkes başının çaresine baksın. daha önce de dediğim gibi ben birinci kattan yandaki toprak zemine atlamayı düşünüyorum. planım hazır, pencereden sığmama ihtimalime karşı da şuan ki kilomu korumam lazım yoksa plan çöp olur.
o ihtimale karşı da düzenli olarak bitter çikolata yiyorumO an ya kalb krizinden gidersen?
Ise yariyor mu?o ihtimale karşı da düzenli olarak bitter çikolata yiyorum
Ise yariyor mu?
Hic tecrübe ettin mi?
Bu kadar kolay demek.evet tecrübe ettim, şimdiye kadar hiç kalp krizi geçirmedim
www.instagram.com
Ve bu adam müteahhit. Yahu desene gelip binanızı yıkacağız, daha sağlam ve daha çok daireli yapacağız fazla daireler binanın masrafını karşılayacak. Bizi ne idüğü belli olmayan müteahhitlere mahkum etmeseniz !Komşularla uzlaşma olayı pek olmadı gibi..