ßaşak
Gümüş Üye
Neyse artık kendini bir şekilde affettirirsin bilemiyorum yani :nee:
ya ya ya ne demessin mutfaktaki maharetlerimden başlim istersen
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Neyse artık kendini bir şekilde affettirirsin bilemiyorum yani :nee:
ya ya ya ne demessin mutfaktaki maharetlerimden başlim istersenneyse tucim ben konundan uzaklaşim sen boyut atlıyosun çnk :haha:
Resmen zevk alıyor benimle uğraşmaktan ya [emoji19] seninle istişare edelim bu dövme konusunu [emoji4]yürüde git duyanda vaatler verdim ümitler verdim sanacak :haha: sen gitte kanat yaptır bence yoksa zaten kanatsız yere çakılıcan ayak hiç yere değmiyor hiç![]()
Anlaşıldı,beklemedeyim [emoji1] [emoji41]Heavenly ben ikimizin yerinme istişare ettim yaptırma ama istersen bide 3 gece üst üste istihareye yatim yeşili görürsem yaptır![]()
o yeşili ben hiç bir zaman göremicem görsemde senin dövmen için olmayacak bu :haha:
Anlaşıldı,beklemedeyim [emoji1] [emoji41]
Bu mesaj tapatalk kullanılarak gönderilmiştir.. (Not: Tapatalktan girdiğim için profil mesajlarını göremiyorum trip atmadan önce bu bilgiyi göz önünde bulundurunuz lütfen :p)
Gıcık [emoji1] [emoji14]o yeşili ben hiç bir zaman göremicem görsemde senin dövmen için olmayacak bu :haha: