İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel'in gözaltına alınması doğru mu?

• Kullanıcı Plesk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Sen türk değilsin ki? Türkçe bilmeyen türk mü olur .dd sen halis mulis almansın .d

alman olmaya hevesleniyon ah seni ah

benim türk oldugumu ic anadolunun bagrindan öp öz türk oldugumu bal gibi biliyon dimi

ama giciklik olsun diye türklük damarima illa bi basacan dimi

senin beyninde türkiyeyi karalmakdan baska birsey varmi

ya neyine cevap vereyim

adam anayasayi tanimamayi mazluma bagladi
dünyadaki eziyetin müslümanlara yapilan zulümün bizim ana yasasiyla alakasi olmadigini oda gevur gibi biliyor

sende ona uyuyon

@melnur bey gevurluk yapma

ya neyine cevap vereyim

adam anayasayi tanimamayi mazluma bagladi
dünyadaki eziyetin müslümanlara yapilan zulümün bizim ana yasasiyla alakasi olmadigini oda gevur gibi biliyor

sende ona uyuyon

@melnur bey gevurluk yapma
Bak şimdi beni çok güzel güldürdün, çok yaşa komik adam Mert.
Hukuktan bahseden sensin, Almanya'nın hukuğunu eleştirirken ben sana örnek olsun diye kendi ülkesinin yüksek mahkemesini tamımadığına dair uyarıda bulundum ve sen hemen her zamanki gibi Türkiye düşmanlığı olarak lanse ettin ve övgüler yağdırdın.
Malesef anayasa mahkemesinin kararlarını tanımayan bir iktidarın, siyasi liderin,...... yönettiği ülkede hukukun olmayacağını kavrayamadın.
Sen benim gibi "gavurlara" kurban ol.
Cevap veremezsin çünkü, kapesiten yetmez hukukun üstünlüğünü anlamaya. Sen boş boş konuşursun ancak.

Bak şimdi beni çok güzel güldürdün, çok yaşa komik adam Mert.
Hukuktan bahseden sensin, Almanya'nın hukuğunu eleştirirken ben sana örnek olsun diye kendi ülkesinin yüksek mahkemesini tamımadığına dair uyarıda bulundum ve sen hemen her zamanki gibi Türkiye düşmanlığı olarak lanse ettin ve övgüler yağdırdın.
Malesef anayasa mahkemesinin kararlarını tanımayan bir iktidarın, siyasi liderin,...... yönettiği ülkede hukukun olmayacağını kavrayamadın.
Sen benim gibi "gavurlara" kurban ol.
Cevap veremezsin çünkü, kapesiten yetmez hukukun üstünlüğünü anlamaya. Sen boş boş konuşursun ancak.
yav taaa ilk basdan yazdim bunu evirip cevirip olayi türkiye devletine mal edecegini
sadece ve sadece tayip erdogan düsmanliginin yüzünden
ülkemizi karaliyon
yapma bunu erdogani sevmiyorsanda türkiyeyi kötü duruma düsüren sözler bari yapma

Keser döner, sap döner, gün gelir hesap döner. O gün gelince yalaka ve siyasal islamcıları göreceğiz​

yapma sunu diyom sana simdide döndü dolasdi müslümanlara dem vurdu
Biraz uğraş da anlama kapesiten yükselsin. Yazılanların içeriklerini doğru anlayamıyorsun. Hadi koçum git sen okey oyna kendine gel.

Çok şükür postaladılar hemen.islam düşmanı siyonist soykırımcı çocuk katillerinin ülkemizde yeri yok.bu ülkenin sağduyusu yeterde artar:)

alman olmaya hevesleniyon ah seni ah

benim türk oldugumu ic anadolunun bagrindan öp öz türk oldugumu bal gibi biliyon dimi

ama giciklik olsun diye türklük damarima illa bi basacan dimi
Ya birader kessek kanın heil hitler diye akar sen kim anadolu kim hahahahhahs

ben medeniyetin dünyaya dagildigi sehirden geliyorum nevsehir

neyse uzatmiyacam bukadar yeter
Yav senin kardeş müslüman İran gene kardeş Pakistan'ı vurmuş. Hay sizin kardeşliğinize fjdjfjfjjg. Adam olmaz bunlar.
Sen ne kaptın o medeniyetten saysana bize.
Seninkisi dinime küfreden müslüman olsa sözüne benziyor.

Son düzenleme:
Filistin Mevzusu beni alakadar etmiyor...Olaya böyle bakmalı Türkiye.Yakın zamanda Türkiye'nin bir kriz olayı vardı.Bizi ilk Kınayan devletlerden biri Filistin diğeri de Tarım yardımı yaptığımız Katar idi...Sen Garantör olmayı teklif ediyorsun.Adamlar senin garantörlüğünü sallamıyor.

Planlı bir kışkırtma vardı ve önlendi.

Her İsrail'li, Futbolcu olsun, Kebapçı olsun, senede 3 Ay askerlik yapmak zorunda. (Çünkü nüfusları az) Bunun anlamı, o bir İsrail askeri ve kendinden bekleneni (belki kendine emir edileni) yaptı.

Filistin Mevzusu beni alakadar etmiyor...Olaya böyle bakmalı Türkiye.Yakın zamanda Türkiye'nin bir kriz olayı vardı.Bizi ilk Kınayan devletlerden biri Filistin diğeri de Tarım yardımı yaptığımız Katar idi...Sen Garantör olmayı teklif ediyorsun.Adamlar senin garantörlüğünü sallamıyor.
Filistinli siyasiler yanlış kararlar alabilirler.yanlış karar aldılar diye çocuklar ölmeye devam mı etsin.biz insani duygusu ağır basan bir ecdadın torunlarıyız.sessiz kalamayız.görüntüleri izlerken hiçmi vicdanınız sızlamıyor

Filistinliler zaten bağımsız bir ülkede yaşamıyor. Bölünmüş ve İsrail'in denetimi altında yaşamaya çalışıyorlar. Herkes te bunu böyle kabullenmiş ve umursamıyor. Gazze'de vergileri bile İsrail topluyor ve kafasına göre kendine ve kalanı da olmayan Filistin hükümetine dağıtıyormuş. Son aşama olarak ta, biz bunların hepsini öldürsek ne olur? demişler ve öldürüyorlar. Taş'a karşı Uçak. Tüm batılı ülkeler de bu katliamı destekliyor.

Hangi acidan dogru ve ya yanlis olabilir ki bu durum?

Yav senin kardeş müslüman İran gene kardeş Pakistan'ı vurmuş. Hay sizin kardeşliğinize fjdjfjfjjg. Adam olmaz bunlar.
Sen ne kaptın o medeniyetten saysana bize.
Seninkisi dinime küfreden müslüman olsa sözüne benziyor.
herzamanki gibi dünyadan bile haberin yok
iran pakistandaki amarikan üstlerini imha etti

dahasini bilmiyorsan onuda söyleyim bilgin olsun
iran irakdaki amarikan üstlerini vurdu

Filistinli siyasiler yanlış kararlar alabilirler.yanlış karar aldılar diye çocuklar ölmeye devam mı etsin.biz insani duygusu ağır basan bir ecdadın torunlarıyız.sessiz kalamayız.görüntüleri izlerken hiçmi vicdanınız sızlamıyor
Onlar yanlış karar veriyor diye Türk Askeri mi gitsin savunsun.
Zamanında Arsaları parsel parsel satıp Beyrut gecelerinde nasıl yedilerse kendi ülkelerinide öyle savunsunlar. Gereksiz duyar kasmaya gerek yok. Banane Filistin'de olanlardan. Benim için önemli konu Türk Askerinin canının güvenliği.
Gönüllü gitmek isteyen varsa kampanya başlatalım uçak parasını toplarız..

evet aslinda kutluyor
millet kivirsada farkli yorum yapsada kutluyor
yani israilin yaptigini dogru olarak görüyor
aslinda o tarihle filstinliler israile saldiriyor demeye calisiyor
Israilde buyuk bir sov ile karsilanmis kopek. Bunu bile koruyan turkler var. Yazik size

Deep note: Israil turklerden nefret ettigini her reportajda belli ediyor zaten. Onlara gore ORTA DOGUya sahip olma planinda Turkiyede var. Ama olsun ya siz sahip cikin bu piclere

Geri