İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel'in gözaltına alınması doğru mu?

• Kullanıcı Plesk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Antisemitizim yoksa, terör örgütü övgüsü yoksa Filistin halkına destek vermek ten dolsyı işten atılmsları asla kabul efilecrk bir durum değil. Orada yapılsn da yanlış Türkiye'de yapılan da.
Yorumum size destek anlamında.
Israil’i elestiremiyorsunuz bile, neymis yahudi dusmanligi yapiyormussunuz. Ve ciddi anlamda insanlar bundan dolayi kara listeye girip is bulamiyor yahudi lobisi yuzunden.

Turkiye cok iyi dusunmeli ve harekete gecmeli. Turkiye, batinin gozunde orta dogudaki ulkelerden biri konumunda sadece ve insan haklari tabiri, sadece batili icin gecerli bir kavram (bunu da bu savasta gormus olduk.) Guclu olmak disinda hic bir sansimiz yok. Bunlari da su yuzden yaziyorum, kuru kuruya ne Filistin ne Israil yanlisi olmanin bir yarari yok, kendimize dersler cikarmak zorundayiz.

Israil’i elestiremiyorsunuz bile, neymis yahudi dusmanligi yapiyormussunuz. Ve ciddi anlamda insanlar bundan dolayi kara listeye girip is bulamiyor yahudi lobisi yuzunden.

Turkiye cok iyi dusunmeli ve harekete gecmeli. Turkiye, batinin gozunde orta dogudaki ulkelerden biri konumunda sadece ve insan haklari tabiri, sadece batili icin gecerli bir kavram (bunu da bu savasta gormus olduk.) Guclu olmak disinda hic bir sansimiz yok. Bunlari da su yuzden yaziyorum, kuru kuruya ne Filistin ne Israil yanlisi olmanin bir yarari yok, kendimize dersler cikarmak zorundayiz.
İsrail'i herkes eleştirebilmeli. İsrail'in Filistin politikası asla desteklenemez. İsrail devletinin Filistin politikasını eleştirmek ile Yahudi düşmanlığı yapmak aynı değil.
Güçlü olmak hukuk ile, ekonomik başarı ile, eğitim ile, demokrasi ile,..... olur şu anki siyaset ile asla.

Malesef bu sadece Turkiye’de olan bir durum degil. Amerika’da da su an Filistin yanlisi herhangi bir paylasim yapan kisi isinden olabiliyor. Universiteler, hastaneler bunyesinde calisan kisilerin isine anti-semitism adi altinda aninda son verebiliyorlar.

Keske, fikirlerin acikca konusulabildigi bir dunya olsa. Ancak, gercek hayat hic bir zaman oyle olmuyor.

hepside bos konusuyor

almanya sözde özgür bir ülke ama almanyada filisli yanlisi oldugunda bir laf ettiginde almanyada oturma hakkini öldürüyorlar yurt disi yapiyorlar
korkudan devlet dairelerin etrafinda kimse sesini cikaramiyor

hani türkiyede avrupayi özgürlük olarak övenler varya
erkekseler gelsinlerde devlet dairelerinin edrafinda
HiTLER KONUSUNDA IYI VEYA KÖTÜ BIR LAF ETSIN
AYNI SEKILDE FILISTIN ICINDE GECERLI ARTIK

türkiyede dünyanin en özgür ülkesinde yasiyorsunuz farkinda bile deyilsiniz
bu lafim nankörlere gitsin

almanyada belediyede calisanlar cocuklari evlatlari terör icin kaciracak ne yaparlar biliyonuzmu

o memurun o politikacinin götünü jop sokarlar

avrupaya özenirken ona göre özenin

hepside bos konusuyor

almanya sözde özgür bir ülke ama almanyada filisli yanlisi oldugunda bir laf ettiginde almanyada oturma hakkini öldürüyorlar yurt disi yapiyorlar
korkudan devlet dairelerin etrafinda kimse sesini cikaramiyor

hani türkiyede avrupayi özgürlük olarak övenler varya
erkekseler gelsinlerde devlet dairelerinin edrafinda
HiTLER KONUSUNDA IYI VEYA KÖTÜ BIR LAF ETSIN
AYNI SEKILDE FILISTIN ICINDE GECERLI ARTIK

türkiyede dünyanin en özgür ülkesinde yasiyorsunuz farkinda bile deyilsiniz
bu lafim nankörlere gitsin

almanyada belediyede calisanlar cocuklari evlatlari terör icin kaciracak ne yaparlar biliyonuzmu

o memurun o politikacinin götünü jop sokarlar

avrupaya özenirken ona göre özenin
Kanka senin bu forumdaki filistin paylaşımlarını şimdi toparlayıp almanya iç işleri bakanlığına email yoluyla gönderdiğimizde sınır dışı mı edileceksin?

Kanka senin bu forumdaki filistin paylaşımlarını şimdi toparlayıp almanya iç işleri bakanlığına email yoluyla gönderdiğimizde sınır dışı mı edileceksin?

problem yaparlar beni zor gönderirler
benim herseyim tas tamam bende eksiklik bulamazlar arti ben hemen kanunyoluna basvururum

zaten yurt disi yaptiklarina filistini savundun bu nedenden gönderiyoruz demiyorlarki
herhangi bir ufacik eksikligi bahane edep gönderiyorlar

daha dogrusu göndermeye calisiyorlar

Yapılacak tüm yorumlar yapılmış, aynı şeyleri yazmaya gerek yok.
Öncelikle hükümet hiçbir fırsatı kaçırmıyor. Gündem de verilmiş şehitler, kötü ekonomi, emekli maaşı, yerel seçim telaşı varken, her türlü olayı fırsata çevirmeyi çok seviyorlar.
Hamas terör örgütünün bir müzik festivalini basıp sivil halkı öldürmesi ile başlayan sürece bir gönderme yapmış, kendi haklı için. Burada sorun teşkil eden şey ne, herhangi bir propaganda yapılmamış, bir terör örgütüne destek vermemiş.
İsrail'e gemilerle teçhizat gönderen biz, milyar dolarlık ticaret yapan biz, ama halkına selam gönderen futbolcu suçlu öyle mi? Bizim çocuklar da asker selamı veriyor başka ülkelerde, sınır dışı mı edilmeleri gerekir.. savaşta taraf tutulmaz, savaş her halk için kötüdür, savaşta kazananlar halklar değil, siyasiler ve savaştan kâr eden tüccarlardır.
Sonuç olarak adam hayatı boyunca kazanamayacağı tazminatı alacak, muhtemelen bu para bizim cebimizden çıkan paralar olacak.
Yapılan açıklamalar o kadar saçma ki, açıkçası banane Filistin'de ki savaştan diyorum, benim yanı başımda her gün şehit haberleri geliyor, ülkenin ekonomisi bitmiş, hak ve özgürlük ihlalleri var.. bunlara odaklanmak gerekiyor, bu sürekli mağdur ve duyarcı tayfadan nefret ediyorum.

bırakmışlar
kapanır gider bişey olmaz

Mesela Türkiye'deki gibi Anayasamahkemesinin kararlarını tanımıyorum diyen mahkemeri ve siyasileri var demi.
Mesela Türkiye'deki gibi Anayasamahkemesinin kararlarını tanımıyorum diyen mahkemeri ve siyasileri var demi.
evirip cevirip dönderip lafi gene ülkemi karalamaya getirecan

dünyanin en adil ülkesi türkiye nerde mazlum var türkiyem orda

halan bunu göremiyonmu ya

Anayasa Mahkemesinin kararlarını tanımamak mazlum mu oluyor?

Sen türk değilsin ki? Türkçe bilmeyen türk mü olur .dd sen halis mulis almansın .d

Felsefi acidan yaklaşırsak sonu gelmeyecek bi tartışma.
İleri sosyoloji dediğiniz batida'da Filistini aninca ihraç ediliyorsunuz. Evet her Filistinli hamas değil her Musevi siyonist değil fakat siyasi iklim denilen bazen mide bulandırabilen bi gerçek var maalesef. Siyasi iklimi ekarte edince dini ne olursa olsun ölen masumlara üzülen insan sayısı çok azdır.

Geri