P
Phoibos
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Kaynakça okumayı öğretmem gerekiyor sanırım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kur'an-ı Kerim'i defalarca hatim ettim. Hem Arapça hem Türkçe. Birçok Hadis kaynağını ve alim yapıtını okudum. Genel kanı ve kanaate hakimim.
Beni tanımıyorsun. Beni tanımadığın halde kurduğun şu cümleler bilgisiz biri olduğunu gösteriyor bana. Yazılarımın devamında seni muhatap almıyorum.
Sevgili Dolunay, benim kaynaklarımı görmezden gelerek, kendi kaynaklarını tek doğru kabul etmen pek hoş değil.
ma era rabbeke illa yüsariu fi hevake
Kur'an-ı Kerim'i defalarca hatim ettim. Hem Arapça hem Türkçe. Birçok Hadis kaynağını ve alim yapıtını okudum. Genel kanı ve kanaate hakimim.
Beni tanımıyorsun. Beni tanımadığın halde kurduğun şu cümleler bilgisiz biri olduğunu gösteriyor bana. Yazılarımın devamında seni muhatap almıyorum.
Sevgili Dolunay, benim kaynaklarımı görmezden gelerek, kendi kaynaklarını tek doğru kabul etmen pek hoş değil.
ma era rabbeke illa yüsariu fi hevake
Gelelim tecavüz olayına:
Kuran denen kitap; islamda köleliği legalleştirdiği gibi onlara tecavüzü de legalleştirmiştir.
Bu konuya girmeden önce islamda ganimet ve cariye ne demektir ona bir göz atalım.
@Phoibos alıntı yaptığın yerelrdeki yorumlardır bunlar İslami bilgisi böyle olan birisine yakışır mı bu tür yorumalrın olduğ uyerde durmak bence sadece göz boyuyosun bunlar İslam karşıtı paçavralar
davasında haksızlar ise Allah Kahhar ismiyle berbat etsin İslamı karalayan Hz.Muhammede çirkin iftiralar atanları Allahın laneti üzerlerine olsun
Biri bu konuyu ALLAH RIZASI icin kapatabilirmi???
Bu nasil bi rezilliktir ya nasil karalanir bir peygamber Allah boylelerini kahretsin ben daha hic bisey demiyorum.
SIzde insan yerine koyupta adamla tartisiyosunuz ne oldugu belli degil mi?