İsrail'in terör geleneği

Konu sahibi son olarak 2619 gün önce görüldü
Kur'an-ı Kerim'i defalarca hatim ettim. Hem Arapça hem Türkçe. Birçok Hadis kaynağını ve alim yapıtını okudum. Genel kanı ve kanaate hakimim.

Beni tanımıyorsun. Beni tanımadığın halde kurduğun şu cümleler bilgisiz biri olduğunu gösteriyor bana. Yazılarımın devamında seni muhatap almıyorum.

Sevgili Dolunay, benim kaynaklarımı görmezden gelerek, kendi kaynaklarını tek doğru kabul etmen pek hoş değil.

ma era rabbeke illa yüsariu fi hevake

evet yeterince bilgili olduğun için İslamdan sapıyorsun değil mi?? dieğr tarafta yakana yapıştığmıda umarım farkedersin beni

ayrıca ayrıca sende beni tanımıyorsun ve benimde ne kadar eğitim yaptığımı hocalık yaptığımı yeri gelince sende beni tanımıyorsun ve kişileştiriyosun durumu benim sözlerim kişisel değildi Muhammed diye hitap eden kaynaklara güvenip burda bilgiliyim diye konuşuyorsan defalarca hatif yaptığını analtma sen ezber yapmışsın sadece yüreğinde 0

Kaynakça okumayı öğretmem gerekiyor sanırım.

senin için kabul görmüş olabilir ama evrensel anlamda kabul görmüş kaynaklarla gelmiyorsun karşımıza senin insanlara söylediğini sen yapıyorsun bu kaynakların doğruluğunu kim tanıyor akradaşım

Muhammed diye hitap eden kaynaklara defalarca hatimm ettim diyen insan nasıl güvenir doğrular ???

Kur'an-ı Kerim'i defalarca hatim ettim. Hem Arapça hem Türkçe. Birçok Hadis kaynağını ve alim yapıtını okudum. Genel kanı ve kanaate hakimim.

Beni tanımıyorsun. Beni tanımadığın halde kurduğun şu cümleler bilgisiz biri olduğunu gösteriyor bana. Yazılarımın devamında seni muhatap almıyorum.

Sevgili Dolunay, benim kaynaklarımı görmezden gelerek, kendi kaynaklarını tek doğru kabul etmen pek hoş değil.

ma era rabbeke illa yüsariu fi hevake

hatim etmek okumakla omuyor güzel arkadaşım be sen okumuşsun ama pek hatim etmiş sayılmazsın idrak eksiliğin var o yüzden de hatim etmiş kabul edilmiyorsun

Türkçe çevirisini eğer yukarıdaki kaynakların gibi kaynaklardan okuduysan üzgünüm ki boşa vakit harcamışsın

Arapça metinin yani harfleri okumak sana bir şey kazandırmıyor orada yazılanlara inançla bakmadıkça tüm islam alimleri Kur'an okumakla Mushaf okumak arasındaki farka dikkat çekiyor Kur'an yazılı bir metindir fakat Mushaf bir manadır sen manaya erememişsin şu yazdıkların bunu gösteriyor

arkadaşın verdiği kaynakta

Babası ve kocası öldürülen bir kadını aynı gün (veya 1 gün sonra) , hemde babasını ve kocasını öldürenlerin liderine , muhammedin koynuna verdiler.Safiyye o sırada daha genç bir kız iken muhammed 57 yaşında idi.
Muhammed babası ve kocasını daha yeni öldürttüğü acılar içindeki bir kızı koynuna alıp sevişmişti.

ki bu ne gaflettir Hz.Muhammedden basit bir çöl bedevisi gibi bahsediliyor ve benim baktığım yerdede şu var

Hz. Peygamber, Yahudiler ile bir anlaşma imzaladıktan sonra Safiyye'ye İslâm ve Yahudilik hakkındaki görüşünü sordu. "Ey Allah'ın Rasûlü! islâmı arzu etmiş ve sen davet etmeden önce seni tasdik etmiştim. Babam da senin davanın doğruluğunu itiraf ederdi. Fakat ırkçılık onu götürdü.

Bütün nimetleri ellerinin tersiyle geri çevirdikleri ve Peygamberleri öldürdükleri için Allah, zillet ve meskenet damgası vurdu. Hak Teala: Üzerlerine zillet ve meskenet damgası vuruldu ve nihayet Allah'tan bir gazaba uğradılar ve haksız yere Peygamberleri öldürüyorlardı. Evet, öyle oldu,çünkü isyana dalıyorlar ve aşırı gidiyorlardı ( Baka ra:2/61 )

Yeryüzünde Cenab-ı Allah'ın lanet ettiği yegâne kavim İsraoğullarıdır. Çünkü onlar her asrı kine, edâvete, fitne ve fesada boğdular. Allah(c.c.): (İşte) onlar (yahudiler),Allah'ın lanet ettiği kimselerdir. Allah kime lanet ederse artık ona asla bir yardımcı bulamazsın diye buyurmuşlardır. (Nisa:4/52 )

"Onlar, İsa'yı inkar etmeleri, Meryem'e pek büyük bir iftirada bulunmaları ve 'ALLAH'ın Resulü Meryemoğlu Mesih İsa'yı biz öldürdük' demeleri sebebiyle de lanete uğramışlardır."

Yahudiler, Hazret-i Musa’ya çok eziyet etti. Hazret-i İsa’yı babasız çocuk diye kötülediler. Annesi Hazret-i Meryem’e iftira ettiler. Bunları öldürmek için saldırdılar.

Ahir zaman peygamberi Muhammed aleyhisselamı zehirlediler. Hazret-i Osman zamanında, fitne çıkararak, halifenin şehid edilmesine sebep oldular. Hurufiliği meydana çıkarıp, müslümanları parçaladılar. Asırlarca, Allah’ın gönderdiği dinleri, peygamberleri yok etmeye uğraştılar. Dinleri yok etmek için masonluğu kurdular. 1918’de biten I.Cihan Harbinden sonra, din düşmanı olan komünist devletler kurdular.

v.s.. v.s..

Kaynakça okumayı öğretmem gerekiyor sanırım.

ayrıca alıntı yaptığın siteyede baktım sen sadece bunu okumuşsum İslamı İslami alimlerden öğrenirsin onlara düşmanlık edenlerden değil Allah hidayet versin

Gelelim tecavüz olayına:
Kuran denen kitap; islamda köleliği legalleştirdiği gibi onlara tecavüzü de legalleştirmiştir.
Bu konuya girmeden önce islamda ganimet ve cariye ne demektir ona bir göz atalım.

@Phoibos alıntı yaptığın yerelrdeki yorumlardır bunlar İslami bilgisi böyle olan birisine yakışır mı bu tür yorumalrın olduğ uyerde durmak bence sadece göz boyuyosun bunlar İslam karşıtı paçavralar

Gelelim tecavüz olayına:
Kuran denen kitap; islamda köleliği legalleştirdiği gibi onlara tecavüzü de legalleştirmiştir.
Bu konuya girmeden önce islamda ganimet ve cariye ne demektir ona bir göz atalım.

@Phoibos alıntı yaptığın yerelrdeki yorumlardır bunlar İslami bilgisi böyle olan birisine yakışır mı bu tür yorumalrın olduğ uyerde durmak bence sadece göz boyuyosun bunlar İslam karşıtı paçavralar

yani yani bak bizler araştırıp buluyoruz safiyyeye tecavüz etmiş bababa okusunda gerçekleri öğrensin bence yani link attığım konuyu hatta bir gözlük taksın iicene okusun tecavüz varmıymıs yokmuymus

davasında haksızlar ise Allah Kahhar ismiyle berbat etsin İslamı karalayan Hz.Muhammede çirkin iftiralar atanları Allahın laneti üzerlerine olsun

Biri bu konuyu ALLAH RIZASI icin kapatabilirmi???

Bu nasil bi rezilliktir ya nasil karalanir bir peygamber Allah boylelerini kahretsin ben daha hic bisey demiyorum.
SIzde insan yerine koyupta adamla tartisiyosunuz ne oldugu belli degil mi?

Bu nasil bi rezilliktir ya nasil karalanir bir peygamber Allah boylelerini kahretsin ben daha hic bisey demiyorum.
SIzde insan yerine koyupta adamla tartisiyosunuz ne oldugu belli degil mi?

ne olduğunu biliyoruz ama ne söyleyemeyeceğini de hatırlatıyoruz böylesi daha iyi

LaL tartışma değil canım sadece gerçekleri öğretiyoruz cahil kalmışda arkadaş biraz bilgisini artırıyoruz azcık bişeyler öğrensin diye ugrasıyoruz

Bakara Suresi 18.Ayet:

"Summun bukmun umyun fe hum lâ yerciûne"

( :Onlar, sağırdırlar, dilsizdirler, kördürler. Artık (hakka) dönmezler.)

Geri