ismail89

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Özledim gerçekten keratayı. Ex-Fetöcü ve şimdilerin en keskin Tayyipcisi bir troll. Güzel hatıralarımız oldu, nerelerde acaba şimdi, neden uğramaz oldu buralara? Umarım başına kötü bir şey gelmemiştir.

Sıkıldı bence yada kız tavlayacağı daha iyi Bi yer buldu Sjssjsj

Nerde bu adam ya tartışması bile kibardı kalp kırmak nedir bilmezdi.Belkide bu forumda akp li olupda tek sevdiğim adamdı

Melnur bile özlemiş, ben de ikisi arasında yaşanan diyalogları özledim açıkçası.

Adam Judas dinliyor daha ne olsun. Görür görmez far görmüş tavşan gibi bakıp şaşırdım. Heavy metalci olacağı hiç aklıma gelmezdi. Paslaşıyorum bu aralar. Saygılar

Adam Judas dinliyor daha ne olsun. Görür görmez far görmüş tavşan gibi bakıp şaşırdım. Heavy metalci olacağı hiç aklıma gelmezdi. Paslaşıyorum bu aralar. Saygılar

heavy metal dinleyen akp'li mi olur bu ne saçma şey ?

Rivayete göre berbermiş. Benim kafamda hep traş ederken Müslüm, Ferdi dinleyen biri vardı. Adam fazlasıyla “aykırı” çıktı. Bu alanı da elimizden alacaklar İsmail vasıtasıyla.

-Heavy metal mi lazım, onu da en iyi biz getiririz.

Benim yorumu okursan üstte yıllar önce açıklama yaptım.. yıllardır forumu kekleyen büyük devrimci kendisi.. genç kızların yedek sevgilisi, sert adamların berberi.. bu tokatlayarak tıraş eden adam bile olabilir, 89 kod adlı İsmail her şey olur ama AKP'li olamaz..

Rivayete göre berbermiş. Benim kafamda hep traş ederken Müslüm, Ferdi dinleyen biri vardı. Adam fazlasıyla “aykırı” çıktı. Bu alanı da elimizden alacaklar İsmail vasıtasıyla.

-Heavy metal mi lazım, onu da en iyi biz getiririz.

berbere saç modeli anlatmak köre yol tarifi yapmaktan farksızdır. biz ne dersek diyelim ismail hayal dünyasında seçtiği modeli insanların saçında hayat verecektir tıpkı forumda verdiği gibi. ya harbiden forumun en istikrarlı trollerinden ya da bu bir travmatik bir anomali olmalı.

Benim yorumu okursan üstte yıllar önce açıklama yaptım.. yıllardır forumu kekleyen büyük devrimci kendisi.. genç kızların yedek sevgilisi, sert adamların berberi.. bu tokatlayarak tıraş eden adam bile olabilir, 89 kod adlı İsmail her şey olur ama AKP'li olamaz..

desene senelerdir bizi akp ayağına trolleyip, forumun kızlarına yanladı. vergi de vermiyordur bu sadece nakit çalışıyordur fiş kesmiyordur.

berbere saç modeli anlatmak köre yol tarifi yapmaktan farksızdır. biz ne dersek diyelim ismail hayal dünyasında seçtiği modeli insanların saçında hayat verecektir tıpkı forumda verdiği gibi. ya harbiden forumun en istikrarlı trollerinden ya da bu bir travmatik bir anomali olmalı.

desene senelerdir bizi akp ayağına trolleyip, forumun kızlarına yanladı. vergi de vermiyordur bu sadece nakit çalışıyordur fiş kesmiyordur.
Şahsen saygı duyuyorum kendisine. Kaç zaman geçti, ne tartışmalar yaşandı bir gün olsun üslubunu bozduğuna şahit olmadım. Görüş olarak apayrı olabiliriz. Adam efendi efendi giriyor, 3-5 yazıp çıkıyor. @melnur dışında pek kimseyi trollemiyor : dd

Şahsen saygı duyuyorum kendisine. Kaç zaman geçti, ne tartışmalar yaşandı bir gün olsun üslubunu bozduğuna şahit olmadım. Görüş olarak apayrı olabiliriz. Adam efendi efendi giriyor, 3-5 yazıp çıkıyor. @melnur dışında pek kimseyi trollemiyor : dd

kesinlikle bak bunu inkar edemez hiç kimse tam bir beyefendi çizgisini ve ağzını bozmadan ideolojisini savunuyor veya trollüyor.

Kurban trollese kaç yazar, bildiğin Fetö eli öpücüsü, Erdoğan yansaşçısı, açın birisi.

Burda yok dursanız mı artık? Fetö falan ?

Bir zamanlar el öpmek için sıraya giriyorlardı, yok mu sayalım?

Gördün mü ? Tam olarak fetöye mensub mu ? Böyle şeyler ağır yapma lütfen

Troldür evet. Gayet de akıllıdır. Siyasi görüşü aldatmaca falan değildir. Bunu yukarıdaki yurtiçi yurtdışı Kübra yorumlarından da görebiliriz.

• Beğenmedim
Tepkiler: ne
Ne görüşe sahip olduğu sizi ilgilendirmez konu o değil adamın üye sözlüğünde bu kadar terbiyesiz yorumlar yapmanız ayıp

Geri