harb1 nereLerde ismail
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Adam Judas dinliyor daha ne olsun. Görür görmez far görmüş tavşan gibi bakıp şaşırdım. Heavy metalci olacağı hiç aklıma gelmezdi. Paslaşıyorum bu aralar. Saygılar
Rivayete göre berbermiş. Benim kafamda hep traş ederken Müslüm, Ferdi dinleyen biri vardı. Adam fazlasıyla “aykırı” çıktı. Bu alanı da elimizden alacaklar İsmail vasıtasıyla.heavy metal dinleyen akp'li mi olur bu ne saçma şey ?
Benim yorumu okursan üstte yıllar önce açıklama yaptım.. yıllardır forumu kekleyen büyük devrimci kendisi.. genç kızların yedek sevgilisi, sert adamların berberi.. bu tokatlayarak tıraş eden adam bile olabilir, 89 kod adlı İsmail her şey olur ama AKP'li olamaz..heavy metal dinleyen akp'li mi olur bu ne saçma şey ?
Rivayete göre berbermiş. Benim kafamda hep traş ederken Müslüm, Ferdi dinleyen biri vardı. Adam fazlasıyla “aykırı” çıktı. Bu alanı da elimizden alacaklar İsmail vasıtasıyla.
-Heavy metal mi lazım, onu da en iyi biz getiririz.
Benim yorumu okursan üstte yıllar önce açıklama yaptım.. yıllardır forumu kekleyen büyük devrimci kendisi.. genç kızların yedek sevgilisi, sert adamların berberi.. bu tokatlayarak tıraş eden adam bile olabilir, 89 kod adlı İsmail her şey olur ama AKP'li olamaz..
Şahsen saygı duyuyorum kendisine. Kaç zaman geçti, ne tartışmalar yaşandı bir gün olsun üslubunu bozduğuna şahit olmadım. Görüş olarak apayrı olabiliriz. Adam efendi efendi giriyor, 3-5 yazıp çıkıyor. @melnur dışında pek kimseyi trollemiyor : ddberbere saç modeli anlatmak köre yol tarifi yapmaktan farksızdır. biz ne dersek diyelim ismail hayal dünyasında seçtiği modeli insanların saçında hayat verecektir tıpkı forumda verdiği gibi. ya harbiden forumun en istikrarlı trollerinden ya da bu bir travmatik bir anomali olmalı.
desene senelerdir bizi akp ayağına trolleyip, forumun kızlarına yanladı. vergi de vermiyordur bu sadece nakit çalışıyordur fiş kesmiyordur.
Şahsen saygı duyuyorum kendisine. Kaç zaman geçti, ne tartışmalar yaşandı bir gün olsun üslubunu bozduğuna şahit olmadım. Görüş olarak apayrı olabiliriz. Adam efendi efendi giriyor, 3-5 yazıp çıkıyor. @melnur dışında pek kimseyi trollemiyor : dd
Kurban trollese kaç yazar, bildiğin Fetö eli öpücüsü, Erdoğan yansaşçısı, açın birisi.Şahsen saygı duyuyorum kendisine. Kaç zaman geçti, ne tartışmalar yaşandı bir gün olsun üslubunu bozduğuna şahit olmadım. Görüş olarak apayrı olabiliriz. Adam efendi efendi giriyor, 3-5 yazıp çıkıyor. @melnur dışında pek kimseyi trollemiyor : dd