Arkasından şiiir okuyan da, ortak iş yapanda,..... elini öpmedim diyor.Gördün mü ? Tam olarak fetöye mensub mu ? Böyle şeyler ağır yapma lütfen
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkasından şiiir okuyan da, ortak iş yapanda,..... elini öpmedim diyor.Gördün mü ? Tam olarak fetöye mensub mu ? Böyle şeyler ağır yapma lütfen
Sende hdp seviyorsun terörist misin canım ?Arkasından şiiir okuyan da, ortak iş yapanda,..... elini öpmedim diyor.
Evet öyleyimişim, burada yazıyorlar bana terörist diye. Onlara sor daha iyi olur. Ben İsmail'e terötüst demedim bir zamanlar Fetö eli öpüyordu dedim.Sende hdp seviyorsun terörist misin canım ?
Tamam yaftalama bak seni de yaftalamışlar içindeki Türkiye nefretini hatta burada yaşayanlara karşı olan nefretini anlayamıyorum bazen abartıyorsun seni severim bilirsin ama biraz yumuşak olsun sözlerinEvet öyleyimişim, burada yazıyorlar bana terörist diye. Onlara sor daha iyi olur. Ben İsmail'e terötüst demedim bir zamanlar Fetö eli öpüyordu dedim.
Ben sadece HDP sevmiyorum, Cumhur ittifakı dışındaki hepsini seviyorum
Tm teşekkürler deneyeceğim, en az seninkiler kadar yumaşak yazabilirim inşallah.Tamam yaftalama bak seni de yaftalamışlar içindeki Türkiye nefretini hatta burada yaşayanlara karşı olan nefretini anlayamıyorum bazen abartıyorsun seni severim bilirsin ama biraz yumuşak olsun sözlerin
Sana inanıyor ve güveniyorum canım melnur kalp kalp kalp kalp kalpTm deneyeceğim, en az seninkiler kadar yumaşak yazabilirim inşallah.
İsmail89 çok tatlı ama hep milleti ahdghkgnleri destekliyor skdkfkl. Nasıl yumuşak mı?Sana inanıyor ve güveniyorum canım melnur kalp kalp kalp kalp kalp
Eti Puff bile daha serttir ;dİsmail89 çok tatlı ama hep milleti ahdghkgnleri destekliyor skdkfkl. Nasıl yumuşak mı?
Ahahaah sesli güldüm evetttt Bayaa yumuşak Sjssjsjsjİsmail89 çok tatlı ama hep milleti ahdghkgnleri destekliyor skdkfkl. Nasıl yumuşak mı?