Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yalnızlaşmayı bir insanın mahremini duymaya yeğlerim. Hatta bu ortamda yalnız olmak için fazlasıyla mücadele de ederim. Yukarıda bahsettiğim tipler ne yazık ki profil olarak vasata dahi yaklaşamamış, hayatta kendilerine ve çevrelerindeki insanlara değer katamamış tipler. Umarım onların arasından sıyrılıp daha mutlu ve rahat olduğun bir noktaya erişmişsindir.ben böyle böyle kendimi yalnızlaştırmıştım eski iş yerimde glu bey… kadınların çoğunlukta olduğu bir birimde çalışıyordum, sizin takındığınız tavrı takındım, ben zaten biraz burnum havada görünürüm, bu imajımı pekiştirdim ve olala… selaam yalnızlık ben geldiiim…
Yalnızlaşmayı bir insanın mahremini duymaya yeğlerim. Hatta bu ortamda yalnız olmak için fazlasıyla mücadele de ederim. Yukarıda bahsettiğim tipler ne yazık ki profil olarak vasata dahi yaklaşamamış, hayatta kendilerine ve çevrelerindeki insanlara değer katamamış tipler. Umarım onların arasından sıyrılıp daha mutlu ve rahat olduğun bir noktaya erişmişsindir.