iş yerinde insanı sinirlendiren şeyler/durumlar

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
haydi dökülün, deşarj olalım…
“kişiler” de başlığa dahil.

Verilen kararlarin hizlica degismesi
Pozisyonu seninle ayni olmayanlarin, senin ustunde patronluk taslamaya calismasi
Agresifce bir seyler basarmaya calisan, herkesi darlayan insanlar
Drama Queen’lik yapip, sadece elestiren ama hic pozitif enerji vermeyenler
Takim arkadasi olamayanlar

Şu an işyerim yok ama staj yaparken deneyimledim. Minnoşlar nasıl sinirlendirebilir ki bıcır bıcırlar… Sadece rehber öğretmen sabah gelince kapıda sınıfımı izlerdi. Bundan biraz rahatsız oluyordum.

Klavyemin üstüne çay dökülmesi. Bu küçük minnak bedenim, canavara dönüşüyor .

kendi hatasını başkasının üzerine atmaya çalışanlar
üstler gelince tavır değiştirip başkasını aşağı çekecek imalar yapanlar
çok çalışıyor imajı verip aslında bir halt yapmayanlar
sürekli deodorant, parfüm sıkanlar,
ispiyoncular

doluyumm dsakj

Önceden yaptığım uyarıları dikkate almayıp, sorun yaşadıktan sonra bunu nasıl düzeltebiliriz diye soranları sevmiyorum. Kısacası "ben demiştim" durumlarını yaşamayı sevmiyorum.

Son düzenleme:
Yapmaları gereken işi zamanında yapmayıp, yumurta kapıya dayanınca "acil" diye gelenleri de sevmiyorum.

-Üretim planlamasındaki değişikliklerinden dolayı 2 günde lab. sonucu isteyen proje müdürleri. Bakteriyolojik ekimlerde bile isteyebiliyorlar evet bunu bekleyebiliyorlar.
-Katar Adana gibi uzak projelerin yine planlama değişikliklerinden ürünümüz bir günde gelemez mi diyebilmeleri (diyenler yüksek gıda mühendisi falan bu arada)
- Kargo gecikmelerindeki debelenmelerim... misal pazartesi bi projeye 2 tonluk peynir kültürü (mayasi) gitmeli. Kargo'da tirda uçakta bi şey oluyor salı ya da çarşamba gidiyor. Müşterinin de tüm üretimi aksadığından had safhada bir kriz şekillenebiliyor.
-Projelerdeki ergen kalite müdürleri. Kac kilometreden 5 ton ürün aliyor neymiş kolinin kenarı çizilmiş iade, yenisini gönderin. Sanki koliyi yiycek. Etiketi tam,derecesi tam ee? iki kez üst üste saçma salak sebeplerle iade isteyen oldu. Lojistikten kar oranı pç oluyor zaten.
-Kg barajımız belli olduğu halde yine ebesinin nikahından Imm şeyy 15 kg x ürünü yollayamaz mısınız diye arayan mühendisler. Evet bunlar mühendis. Lojistik kar vs kafaları baya güzel.

Ahh dolmuşum.

Son düzenleme:
Kendi sorumluluklarını sürekli başkalarına yıkmaya çalışanları da sevmiyorum.

Bu zamanla degisiyor eskiden kizdigim seyleri simdi gormezden geliyorum.

böyle yazarken daha da sinirlenmiyor musunuz? konu kapatılsın, silinsin : /

Patron ve vasifsiz eleman grubunun saat basi sigara molasi vermesi mesela sinirimi bozabilir....

Patronun arkasinda sallayip adam gelince mudurum mudurum diye dalkavukluk eden adamlar. Bitanesi ile bu yuzden fena halde kavga etmistim. Onun disinda ne bk yedikleri beni ilgilendirmez benim bolumumde hic biri patron harici istemedim bisiyi yapamaz adamin ***** ***** valla. Onlarda bilir bulasmaz

Geri