İş ve İşyeri Dertlenme Yeri

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
kendi işimi yaptığım için sabah iş yerine gelirim odama geçerim misafirlerim olmazsa ki sürekli misafir ağırlayan bi insanım iş ve kişisel hayatım dahil kahve ve çay içerek akşamı eder akşam üzeri biraz çıkarım sahayı gezerim az sohbet ederim çay molasına denk getiririm sorunu sıkıntısı olanla daha çok ilgilenmeye çalışırım akşam saatlerinde iş yerinden ayrılırım dışarıda işlerim yoksa evime geçer günümü bitiririm

Ulan bir yerde üç saattir çalışıyoruz, bir kere su içer misiniz, çay, kahve alır mısınız demediler.. insan değilsiniz, hadi gençliğine vereyim, cahilsin ama çocuk..
Buradayız @Aze konuyu takip al :) senin derdin çok olur.

• sarılma
Tepkiler: Aze
Ulan bir yerde üç saattir çalışıyoruz, bir kere su içer misiniz, çay, kahve alır mısınız demediler.. insan değilsiniz, hadi gençliğine vereyim, cahilsin ama çocuk..
Buradayız @Aze konuyu takip al :) senin derdin çok olur.
Çay kahve neyse de su alabilir miyim desene…

• Hehe
Tepkiler: Aze
Klima takmaya gelen ekiple birlikte çalıştım nerdeyse adam kan ter içinde kaldı diye suyunu sodasını eksik etmedim hatta içlerinden birinin doğum günüymüş onada çoçuğun çikolatalarından verdik.. .d

Klima takmaya gelen ekiple birlikte çalıştım nerdeyse adam kan ter içinde kaldı diye suyunu sodasını eksik etmedim hatta içlerinden birinin doğum günüymüş onada çoçuğun çikolatalarından verdik.. .d
Eline sağlık, olması gereken bu. Evime usta gelince aynı muameleyi yapıyorum.

sadece 2 gün yoktum...
yokluğumda montaj ekibi gelip mobilyaları montaj etmişler.... lavabo olması gereken ölçüden 15 cm aşağıda... ayna olması gerekenden 30 cm yukarıda...
hayatınızda hiç mi montaj yapmadınız ? yıllardır yaptığınız işi yaparken başınızda mı beklemem gerekiyordu cidden ? göz var nizam var... hiç mi absürt gelmedi o işi bitirdiğinizde aynalar? allam delirmeme ramak kaldı

sadece 2 gün yoktum...
yokluğumda montaj ekibi gelip mobilyaları montaj etmişler.... lavabo olması gereken ölçüden 15 cm aşağıda... ayna olması gerekenden 30 cm yukarıda...
hayatınızda hiç mi montaj yapmadınız ? yıllardır yaptığınız işi yaparken başınızda mı beklemem gerekiyordu cidden ? göz var nizam var... hiç mi absürt gelmedi o işi bitirdiğinizde aynalar? allam delirmeme ramak kaldı

15cm in lafını yapmasana üfffffff

sibek gibi olmuş ibo... girdiğin bir banyoyu düşün elini yıkadığın ergonomik ölçü 85 cm ölçsene adam 65 cmde lavabo bitirmiş deliricem clsdjşsljdfşasdf 150 mi insanlar allasen

belki 130 evin sahibi nereden biliyorsun :D
ben ustanın yerinde olsam 55cm de bitirirdim sonra da ne var bunda ne güzel olmuş diye savunurdum :D

İş ya da iş yeri ile dertlenmeyeceğim, bir şey anlatıcam kfjd eski ofisimde bir arkadaşım vardı, bilhassa o birimden ayrıldıktan sonra dostum oldu. Neyse geçenlerde beni ziyarete geldi, zaten ara ara gelir hatta o yüzden şimdiki ofisimden de birkaç kişiyle tanıştı, bazen muhabbet ederken arka komşumu da muhabbete dahil eder. Yine öyle günlerden biri, arkamdaki arkadaşıma laf attı-onu da severdim- kızla muhabbet ederken farklı zamanlarda ikisinin de çalışma arkadaşı olan ortak bir tanıdıkları çıktı, benim kız da dedi, ya böyle böyle o biriyle tartıştı, o yüzden birimden gönderildi vs. Bu kadar konuşma, uzamadı bile, yani konusu geldi söylendi gibi. Benim arka masa komşum da diyor ki yani ben çok tanımıyorum ama biraz problemli bir kızdı gibi vs vs. Neyse bizim kız gitti. Meğer gitmiş arka masa komşum, yetiştirmiş diğer kıza. Yakın değillerdi bir de kfjf bir de benim arkadaşın ismini de vermiş, bu kişi söyledi diye. O da telefon açmış paylamış benimkini. Sanki kız sağda solda onun hakkında konuşuyormuş gibi bir algı oluşturmuş :d Ya valla ufacık bir şeyi bile tutamıyor insanlar. Sıradan bir muhabbet, saçma sapan bir şeye dönüştü. Bir de şimdi o tartışarak birimden ayrılan kız, yönetim şeması değiştiği için tekrar birime geri dönmüş ndjdh bk gibi bir durum oluşturdu, karışmayayım diyorum ama kızın suratına bakamıyorum sinir olduğumdan, o da farkında. Ay benim birimim nitelikli bir yerdi, ne ara böyle fitneci insanları doluşturdular buraya…

Bugün olaysız geçmez bence öyle bir hava var. Her an kontrolü kaybedebilirim. Hadi bakalım.

• Wow
Tepkiler: ne
Bir tanıdık ile beraber uzak bir köye işe gidiyoruz, bayağı sürecek bir iş, yanımızda gelen kişi öğle yemeği için iki tencere yemek getirmiş, sanki pikniğe gidiyoruz :) ortam çok iyi ahah
Adamların karpuz tarlası var, mevsim sonu güz karpuzu kalmıştır umarım tarlada.

Sadece bir kere işi takip edemedim ve gerçekten yoğunluktan unutmuşum bugün patron arayıp sipariş geçtik mi deyince aklıma geldi...
Mailde satın almacının da olduğu bir mailde ''sana söylediğimi hatırlıyorum İrem.'' diye bir tavır... gözlerim doldu sinirimden oturup ağladım artık...
Çok iyi işler başardığınızda bu kadar dillendirmeyip , tek bir eksiğinizde yerle yeksan ediyorlar... patronum iyidir hoştur ama patrondur belli ediyor işte böyle zamanlarda

Çok sevdiğim bir müşterimiz var, yeni klima almış, eski klimayı söker misin diye aradı, olur dedim.. ama bir ricam daha var dedi, evde kertenkele var, onu da yakalar mısın dedi :) tabii ki dedim..
Halbuki el öpen ( kertenkele) zararsız hatta faydası bile çok..
Serengeti'den yeterli tecrübeye sahibim, neyim ben avcı mı.. marş marş iş başına hadi bakalım.

Geri