İş ve İşyeri Dertlenme Yeri

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Antalya'da bugün sabah saatlerinde garip bi olay yaşandı... İ.O. (28) iş arkadaşı olduğunu öğrendiğimiz beyefendiye saldırmaya başladı....

diye bir bilgilendirme daha geçeceğim az kaldı :üf:
Antalya son dakika haberlerini sürekli takip ediyorum sen foruma geldikten sonra..
FBI, CIA, mossad, MIT herkes takipte seni merak etme..

Antalya son dakika haberlerini sürekli takip ediyorum sen foruma geldikten sonra..
FBI, CIA, mossad, MIT herkes takipte seni merak etme..
Antalya Hakkında'yı takip et o sana daha çok bilgi ve detay verir haberlerden alamayacağını alırsın...
Adana merkez mi bu arada? Benim anacuğum Kadirlili gerçi artık Osmaniye bile şehir ona bağlı da... Adana'yı gördükçe konumda bi özlüyorum oraları

Antalya Hakkında'yı takip et o sana daha çok bilgi ve detay verir haberlerden alamayacağını alırsın...
Adana merkez mi bu arada? Benim anacuğum Kadirlili gerçi artık Osmaniye bile şehir ona bağlı da... Adana'yı gördükçe konumda bi özlüyorum oraları
Kadirli mi aman aman, benim annem de Kozanlı ahaha.
Hikayeyi biliyorsundur zaten:)
Adana dünyanın en güzel şehri yaşamak için, bu şehrin atmosferi hiçbir yerde yok.. dünyayı gez ama dikili ağacın Adana'da olsun :)
Bekleriz.

Kadirli mi aman aman, benim annem de Kozanlı ahaha.
Hikayeyi biliyorsundur zaten:)
Adana dünyanın en güzel şehri yaşamak için, bu şehrin atmosferi hiçbir yerde yok.. dünyayı gez ama dikili ağacın Adana'da olsun :)
Bekleriz.
Kadirli Kozan birbirini bozan derlerdi doğru mu hatırlıyorum acaba?
Çok abartmayalım Adana'yı şimdi de... :emoji_rolling_eyes::emoji_rolling_eyes: ara ara geliyoruz, ama yazın oradan bizim buraya daha çok ziyaret oluyor tatile geliyorlar hatta dün annemin bir kuzeni ailesiyle geldi bile

Kadirli Kozan birbirini bozan derlerdi doğru mu hatırlıyorum acaba?
Çok abartmayalım Adana'yı şimdi de... :emoji_rolling_eyes::emoji_rolling_eyes: ara ara geliyoruz, ama yazın oradan bizim buraya daha çok ziyaret oluyor tatile geliyorlar hatta dün annemin bir kuzeni ailesiyle geldi bile
Doğru hatırlıyorsun, buranın yemek kültürü, şehir formu, insanları, iletişimi başka.
Yoksa eski işim dolayısıyla Türkiye'nin hemen her yerini gezdim. Birçok ilde yaşadım.
Antalya değilde, Alanya'da çok kaldım.. yazlık yerlerde yaşayan kişilere misafir giden çok olur :) akrabalarla arayı bozarlar genelde.

Doğru hatırlıyorsun, buranın yemek kültürü, şehir formu, insanları, iletişimi başka.
Yoksa eski işim dolayısıyla Türkiye'nin hemen her yerini gezdim. Birçok ilde yaşadım.
Antalya değilde, Alanya'da çok kaldım.. yazlık yerlerde yaşayan kişilere misafir giden çok olur :) akrabalarla arayı bozarlar genelde.
vallahi okuduklarımdan klima satan bir bayide ya da teknik serviste çalıştığını anlayabildim doğru mu ne iş yapıyorsun?
Eski işin neydi de seni bu kadar gezdirdi ve buna rağmen hala Adana diyebiliyorsun ? :emoji_rolling_eyes:
şaka bir yana... gerçekten çok başka bir şehir, insanları desen başka bir dünya. Yaşar mıydım bilmiyorum ama gelip gidip kendimi bir yeniletiyorum orada

vallahi okuduklarımdan klima satan bir bayide ya da teknik serviste çalıştığını anlayabildim doğru mu ne iş yapıyorsun?
Eski işin neydi de seni bu kadar gezdirdi ve buna rağmen hala Adana diyebiliyorsun ? :emoji_rolling_eyes:
şaka bir yana... gerçekten çok başka bir şehir, insanları desen başka bir dünya. Yaşar mıydım bilmiyorum ama gelip gidip kendimi bir yeniletiyorum orada
Nakliye firmamız vardı, sonrasında da havaalanında çalıştım. Uzun zamandır da klima firmamız var.
Kıbrıs'ta ki şıkır şıkır hayatı da çok yaşadım, ayda bir gidiyorum da. Ama Adana'da yaşıyorum ve çok mutluyum.
Bu ay son, işler yavaşlar, sonrasında gezme işleri başlar.
Söylemek istediğim şey, dünyayı gezmiş olsam da tapulu evim Adana'da olur :) bizim bağlılık çok fena.. diğer şehirlerin yemek kültürü bana hiç uymuyor, en büyük sorunum maalesef.

her hafta neden imalat toplantılarına ben giriyorum argedeki test aşamasındaki cihazlardan banane ya banane ilgim alakam olmayan şeylere cevap vermekten bıktım ya

biometrik fotoğraf çekilmeye beyaz üstle gitmeyin.
fotoğrafçıya bu kimliğe olur mu? diye sormayın.
1 tane çıkıyor mu yaaa? diye de sormayın.
ve biometrik fotoğraf demeyi öğrenin xddd bu kulaklar neler duydu...

Gözleri görmeyen bir çiftin evine klima bakımı için geldik, düzen ne kadar önemli bir şey ya.
Merdiven diyorum şak diye ışık hızıyla getirdi adam, şak diye çay hazır dedi elimize tutuşturdu..
Az önce de soda içer misin dediler, olur dedik. Neyli istiyorsun dedi, çilekli, elmalı, sade, narlı.
Çilekli dedik hop tekti kaptı geldi.. harika yaa..
Yaşımı öğrenince şok oldular, çocuk sanmışlar en başta, çok genç ve dinamik sesin var dediler, uzun zaman sonra aldığım en güzel iltifat :)
Gördüğüm şu ki, insan içinde bulunduğu duruma alışıyor, düzenini inşa ediyor, zor şartlarda bile yaşamı kolaylaştıran şeylere ayak uyduruyor..

biyomedikalmetrik fotoğraf ne kadar?

en sevmediğim şey de bilgisayar ekranımı dahi görecek şekilde masamın başına gelinmesi...
ben böyle şeylere özen gösterir , herkesin özeline saygı duyarım ve ondan izin almadan masasının ötesine geçmem ama bu yanımdaki şahıs pat diye masama gelip başımda dikiliyor yeter

en sevmediğim şey de bilgisayar ekranımı dahi görecek şekilde masamın başına gelinmesi...
ben böyle şeylere özen gösterir , herkesin özeline saygı duyarım ve ondan izin almadan masasının ötesine geçmem ama bu yanımdaki şahıs pat diye masama gelip başımda dikiliyor yeter
Seninle aynı iş yerinde çalışmak istemezdim :)

Seninle aynı iş yerinde çalışmak istemezdim :)
bu yanımdaki şahsa biraz gıcık oldum sanırım yoksa çok da kötü bir iş arkadaşı değilimdir mesela size gıcık olmadım run bey

ben çok geriliyorum ya alksdjaslkdfjşsd
salak saçma sorular sorup ortamı daha da çekilmez kılıyorum nasıl dayanıyorsunuz benim gibi tiplere xd

@Ophelia ben de huysuz biriyim, ondan dedim.
Bir söz var çok severim, bir ipte iki cambaz oynamaz, ya sen düşersin ya da ben iterim..
Bana uyuz olmamana sevindim, duygular karşılıklı.
Uyumlu birisi olmayı uzun zaman önce bıraktım. Tahammülsüzlük var, toplumun çoğunda olduğu gibi.

yanımdaki şahıs bugün full ofisçiymiş ben en iyisi bütün şantiyeleri bugüne alıp kendimi dışarı salayım yoksa şu güzel dilimi tutamayacağım

Henüz işe başlamamış olmanın huzuru var, dükkanda oturuyorum.. klima kartları tamir oluyor onları bekliyorum. İnsan yalnızken nasıl da huzurlu, birazdan kıl bir müşteriye gideceğiz, iyice dinginleşmem lazım :) stres yönetimi konusunda uzman olduk insanlarla uğraşmaktan..
2,75 TL aldığım dalga suyu içeyim ben.

bakın 13:24 müşteri arıyor (TUVALETTEYİM DİYE BAKAMIYORUM)
13:26 patron arıyor kalkandaki müşteri aramış ulaşamamış çizimi n'aptık diye

geçen bu 2 dakikada NELER YAŞADINIZ nelerrrrrr biz acaba kişisel ihtiyaçlarımızı gidermeyelim mi?

Geri