"ircforumları'nı anlamak" anketi

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne IRC ne Forumsal tarafında olmayan da bir ben varım galiba. Başka yoktur forumda çünkü herkesin iki forumdan birinde geçmişi var. Benim ilk üyeliğim burası oldu.
lefty hanım siz bir önceki ekibin daveti üzerine geldiğiniz için teknik olarak IRC'ci sayılırsınız ama 10 yıllık forumsalcılığın bana verdiği yetkiye dayanarak sizi forumsalcı ilan ediyorum. kabul edenler? kabul edilmiştir. artık forumda afra tafra ile dolaşabilir, biz gelmeden önce burası kıraathane gibiydi diyebilirsiniz

raskoya bak, leftye meral akşener muamelesi uygulamış ittifaka alıyor..... forumsalcılar leftye banlanmaktan başka ne vadedebilir......

Foruma yeni üyeler forumsalcılar tarafından öğrenip geliyorsa forumsalcı irçciler tarafından geliyorsa irçci diye kütüğüne kaydedilir

lefty hanım siz bir önceki ekibin daveti üzerine geldiğiniz için teknik olarak IRC'ci sayılırsınız ama 10 yıllık forumsalcılığın bana verdiği yetkiye dayanarak sizi forumsalcı ilan ediyorum. kabul edenler? kabul edilmiştir. artık forumda afra tafra ile dolaşabilir, biz gelmeden önce burası kıraathane gibiydi diyebilirsiniz
Teşekkürler @Raskolnikov :) Forumsalcılar kolay kolay yeni birini kabul etmezler ancak sen onay verdiysen sorun olmayacaktır.
Önceki halini hiç bilmiyorum. Forumlar birleştikten sonra da eski temaya hiç bakmadım ancak iki forum birleşince daha modern bir hale geldiği söyleniyor.
İlk günkü bazı itirazları hatırlıyorum ve iki taraf da birbirini kabullenmekte çok zorlanmıştı fakat zamanla aşıldı neyse ki...

bilgilendirme, güncel katılım sayısı 38 üye...... 1 ay demiştim ama daha fazla katılım olmaz diye düşünüyorum, sonuçları haziran 15 itibariyle paylaşmaya çalışacağım...... bazı sorular çok ilginç dağılıma sahip...... bakalım ircforumlarını anlayabilecek miyiz........

bilgilendirme, güncel katılım sayısı 38 üye...... 1 ay demiştim ama daha fazla katılım olmaz diye düşünüyorum, sonuçları haziran 15 itibariyle paylaşmaya çalışacağım...... bazı sorular çok ilginç dağılıma sahip...... bakalım ircforumlarını anlayabilecek miyiz........
50-60 aktif üye vardır en çok. 38 de bence evreni yeterince temsil eden bir örneklem skljsk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri