"ircforumları'nı anlamak" anketi

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu araştırma, forumda öne çıkan çeşitli başlıklardan ircforumları'nı anlamak amacıyla hazırlanmıştır. Vereceğiniz yanıtlar gizli tutularak 1 aylık yanıtlama sürecinin sonunda raporlaştırılacaktır.

Anket Linki: "ircforumları'nı Anlamak" anketi

Son düzenleme:
forumda 1-3 arası banlandığımı hatırlayınca tansiyonum düştü… neler yaşadım ya… iki banın toplamında tam 1 gün 3 saat forumdan uzaklaştırıldım + bir turnuva ihracı + ranklarıma el koyulması. hepsi geçiyor arkadaşlar…

ahaha ogi "ben sizin ciğerinizi bilirim" düsturuyla hazırlamış bazı soruları. anketi doldurup gönderdim. yanıtlar gizli tutulacak dediğin için dürüst cevaplar verdik bi falso olmasın... ben özellikle "forumda bir tartışma varsa izlemekten keyif alırım" sorusunu beğendim kjdf buna yönetim hariç "evet" demeyen herkes yalancıdır, düzenbazdır, muhatap olunmamalıdır.

Valla x dururken en kötü yöneticiye başkasını yazmak içimden gelmedi

forumda 1-3 arası banlandığımı hatırlayınca tansiyonum düştü… neler yaşadım ya… iki banın toplamında tam 1 gün 3 saat forumdan uzaklaştırıldım + bir turnuva ihracı + ranklarıma el koyulması. hepsi geçiyor arkadaşlar…
forumda düzenlenen yarışmalarla ilgili bir ifade konulabilirmiş bak...... o da öne çıkan başlıklardan biri........ uzman görüşü almayarak hata etmişim......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri