Oggy
Platin Üye
arkhe sen zaten forumsalcı değil miydin abicim ne hiçbiri seçeneği arıyosun.........hiçbirini bulamayınca forumsala bastım geçtim zaten. muhtemelen ezici bir üstünlük vardır alknslkdasd
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkhe sen zaten forumsalcı değil miydin abicim ne hiçbiri seçeneği arıyosun.........hiçbirini bulamayınca forumsala bastım geçtim zaten. muhtemelen ezici bir üstünlük vardır alknslkdasd
Forumsala aidiyet duygum yetersiz....arkhe sen zaten forumsalcı değil miydin abicim ne hiçbiri seçeneği arıyosun.........
lefty hanım siz bir önceki ekibin daveti üzerine geldiğiniz için teknik olarak IRC'ci sayılırsınız ama 10 yıllık forumsalcılığın bana verdiği yetkiye dayanarak sizi forumsalcı ilan ediyorum. kabul edenler? kabul edilmiştir. artık forumda afra tafra ile dolaşabilir, biz gelmeden önce burası kıraathane gibiydi diyebilirsinizNe IRC ne Forumsal tarafında olmayan da bir ben varım galiba. Başka yoktur forumda çünkü herkesin iki forumdan birinde geçmişi var. Benim ilk üyeliğim burası oldu.
ama hiçbir zaman öz hakiki forumsalcı diyemeyiz, kırma diyebiliriz : /Foruma yeni üyeler forumsalcılar tarafından öğrenip geliyorsa forumsalcı irçciler tarafından geliyorsa irçci diye kütüğüne kaydedilir
Teşekkürler @Raskolnikovlefty hanım siz bir önceki ekibin daveti üzerine geldiğiniz için teknik olarak IRC'ci sayılırsınız ama 10 yıllık forumsalcılığın bana verdiği yetkiye dayanarak sizi forumsalcı ilan ediyorum. kabul edenler? kabul edilmiştir. artık forumda afra tafra ile dolaşabilir, biz gelmeden önce burası kıraathane gibiydi diyebilirsiniz
50-60 aktif üye vardır en çok. 38 de bence evreni yeterince temsil eden bir örneklem skljskbilgilendirme, güncel katılım sayısı 38 üye...... 1 ay demiştim ama daha fazla katılım olmaz diye düşünüyorum, sonuçları haziran 15 itibariyle paylaşmaya çalışacağım...... bazı sorular çok ilginç dağılıma sahip...... bakalım ircforumlarını anlayabilecek miyiz........