"ircforumları'nı anlamak" anketi

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sonuclar belli olduktan sonra, bir tez de sunarsin artik Oggy..:emoji_thinking:
Nasil anlayabilir misiz? bakalim.

Sonuclar belli olduktan sonra, bir tez de sunarsin artik Oggy..:emoji_thinking:
Nasil anlayabilir misiz? bakalim.
Ben zaten yöntem bölümünden baslayip veri toplama araçlarını ve veri analizini bununla birlikte bulguları ve en sonunda sonuç, tartışma ve öneriler şeklinde bir rapor bekliyorum. atiflara da aeg'in turnittin hesabıyla bakacağız.

En kötü yönetici kısmında neden zorunlu seçim yaptırılmış hiç birini tanımıyorum ki oMeN diye bi arkadaşı seçtim üzgünüm. ;d

isimleri geçen üyelerin başında hilal ve stok olması… djdl. forum içerisindeki tek tartışmam X ile oldu sanırım…. beni banlayan tek yönetim de X yönetimi o yüzden en kötü yönetici emre değil x dedim….
tşklr ogi kolay gelsin… umarım anlatabilmişizdir kendimizi…..

telefon paylasımı secenegi dikkatimi çekti oraya skyp3 telegr4m ekleyin en az 100 kisiylle paylasmıslıgı olan vardir

konu sabitlenmiş bu arada...... yeni fark ettim..... açıkçası silinmesini bekliyordum...... adjskaka kesin lefty sabitlemiştir...... bayılıyorum bu leftynin seçim aşkı ruhuna...... :bahar:
Anket bir aylık süre boyunca açık kalacağı için üyeler kolay ulaşabilsin diye üst bölüme sabitledim. Sonuçları merakla bekliyoruz.:)

Forumsalcı, ircci seçeneklerine "hiçbiri" de eklenmeliydi...

bence ogi hiçbiri seçeneğini cevaplara eklesin ama tıklayınca "taraf olmayan bertaraf olur, emin misiniz?" diye sorsun
Ne IRC ne Forumsal tarafında olmayan da bir ben varım galiba. Başka yoktur forumda çünkü herkesin iki forumdan birinde geçmişi var. Benim ilk üyeliğim burası oldu.

ircforumlarının kurucu adminlerinden biri olarak açıklık getireyim özel mesajlar teknik olarak okunabilir, geçmişte okundu da, kimse okunmadığının garantisini veremez. ben yönetimden ayrıldıktan sonra birilerinin sanal seks konuşmalarının ifşa olduğunu bile hatırlıyorum. özel konuşmalarınızı gidin whatsapp'dan skype'dan falan yapın.

Forumsalcı, ircci seçeneklerine "hiçbiri" de eklenmeliydi...
matematiksel değeri sıfır olan cevaplar, yanıtlayının kaçamak cevap vermesinine neden olur...... araştırmacılar hiç sevmez bu cevapları....... ama ben an itibariyle ekledim...... zaten sonuçlar belli...... asjskaka

matematiksel değeri sıfır olan cevaplar, yanıtlayının kaçamak cevap vermesinine neden olur...... araştırmacılar hiç sevmez bu cevapları....... ama ben an itibariyle ekledim...... zaten sonuçlar belli...... asjskaka
hiçbirini bulamayınca forumsala bastım geçtim zaten. muhtemelen ezici bir üstünlük vardır alknslkdasd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri