Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben zaten yöntem bölümünden baslayip veri toplama araçlarını ve veri analizini bununla birlikte bulguları ve en sonunda sonuç, tartışma ve öneriler şeklinde bir rapor bekliyorum. atiflara da aeg'in turnittin hesabıyla bakacağız.Sonuclar belli olduktan sonra, bir tez de sunarsin artik Oggy..
Nasil anlayabilir misiz? bakalim.
evet bu detayı yeni fark ettim. hiçbirini tanımıyorum seçeneği ekleyerek soruyu güncelleyeyim.En kötü yönetici kısmında neden zorunlu seçim yaptırılmış hiç birini tanımıyorum ki oMeN diye bi arkadaşı seçtim üzgünüm. ;d

Anket bir aylık süre boyunca açık kalacağı için üyeler kolay ulaşabilsin diye üst bölüme sabitledim. Sonuçları merakla bekliyoruz.konu sabitlenmiş bu arada...... yeni fark ettim..... açıkçası silinmesini bekliyordum...... adjskaka kesin lefty sabitlemiştir...... bayılıyorum bu leftynin seçim aşkı ruhuna......![]()
bence ogi hiçbiri seçeneğini cevaplara eklesin ama tıklayınca "taraf olmayan bertaraf olur, emin misiniz?" diye sorsunForumsalcı, ircci seçeneklerine "hiçbiri" de eklenmeliydi...
Mantıklı.bence ogi hiçbiri seçeneğini cevaplara eklesin ama tıklayınca "taraf olmayan bertaraf olur, emin misiniz?" diye sorsun
Ne IRC ne Forumsal tarafında olmayan da bir ben varım galiba. Başka yoktur forumda çünkü herkesin iki forumdan birinde geçmişi var. Benim ilk üyeliğim burası oldu.bence ogi hiçbiri seçeneğini cevaplara eklesin ama tıklayınca "taraf olmayan bertaraf olur, emin misiniz?" diye sorsun
Lefty hanım, 2 gün sonra forumda geçirdiğim birinci yıl yeni dolacak…..Ne IRC ne Forumsal tarafında olmayan da bir ben varım galiba. Başka yoktur forumda çünkü herkesin iki forumdan birinde geçmişi var. Benim ilk üyeliğim burası oldu.
Kutlarım ve sen de o zaman ilk IRC foruma üye oldun. Forumsal geçmişin yok galiba.Lefty hanım, 2 gün sonra forumda geçirdiğim birinci yıl yeni dolacak…..
Ömrümde başka forum kullanmışlığım yokKutlarım ve sen de o zaman ilk IRC foruma üye oldun. Forumsal geçmişin yok galiba.
matematiksel değeri sıfır olan cevaplar, yanıtlayının kaçamak cevap vermesinine neden olur...... araştırmacılar hiç sevmez bu cevapları....... ama ben an itibariyle ekledim...... zaten sonuçlar belli...... asjskakaForumsalcı, ircci seçeneklerine "hiçbiri" de eklenmeliydi...
hiçbirini bulamayınca forumsala bastım geçtim zaten. muhtemelen ezici bir üstünlük vardır alknslkdasdmatematiksel değeri sıfır olan cevaplar, yanıtlayının kaçamak cevap vermesinine neden olur...... araştırmacılar hiç sevmez bu cevapları....... ama ben an itibariyle ekledim...... zaten sonuçlar belli...... asjskaka