aegishjalmur
Platin Üye
Aklı olan emre der gahsjdjdNixkim geçmiş tşk katıldım ve Emre dedim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aklı olan emre der gahsjdjdNixkim geçmiş tşk katıldım ve Emre dedim
ben evet dedim :/ahaha ogi "ben sizin ciğerinizi bilirim" düsturuyla hazırlamış bazı soruları. anketi doldurup gönderdim. yanıtlar gizli tutulacak dediğin için dürüst cevaplar verdik bi falso olmasın... ben özellikle "forumda bir tartışma varsa izlemekten keyif alırım" sorusunu beğendim kjdf buna yönetim hariç "evet" demeyen herkes yalancıdır, düzenbazdır, muhatap olunmamalıdır.
Zeki çocuk be ablası….Arastirma diyor bir de.
Onu öv diye de mi seni cagiriyor..sirt kasi..mutfagi topla..bos vaktinde de öv.ddZeki çocuk be ablası….
Kıskandıysan sana da gelirim….Onu öv diye de mi seni cagiriyor..sirt kasi..mutfagi topla..bos vaktinde de öv.dd
Zeki oldugunu biliyorum Oggy nin.
peki adminler "dur az daha birbirlerini yesinler de sonra müdahale ederim" diyor mu demiyor muben evet dedim :/
Ankette bu yoktu, teşekkürler....peki adminler "dur az daha birbirlerini yesinler de sonra müdahale ederim" diyor mu demiyor mu
en kötü forum sahibine ne dedin?Gittim bastim tum cevaplari. Mukemmel bir aktivite. Ankette adimin gecmesi de hostu..goren de bizi kaossever sanacak..
Ben o soruya cok dusundum cok dusundum.. ne desem ne desem.. emre yi hic tanimiyorum. Gunahini almak istemedim. X in kalbini kirmak istemedim.. o yuzden omen dedim.. belki de demedim. Ama tartismalari icinden geceni soylede devam ettiririm dedim. Cunku yaparim.en kötü forum sahibine ne dedin?
ben ekrem imamoğlu yapısında sempa-şrfsizlik tohumlarıyla donatılmış biri olduğum için hiç tanımadığım emre'yi işaretledim... hayat bu bi bakarsın x geri gelir, demek en kötü benim öyle mi diye yapıştırır yarım gün ban, kaldıramam...