"ircforumları'nı anlamak" anketi

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İki tane doldurdum. Bir doğru diğeri eğri.

sonuçların analizini beklemedeyim, emeği geçen herkese teşekkürler..

Anketi çok beğendim. Ben 1. soruya katılmıyorum diyen kişilerin 2. ve 3. sorulardaki eğilimlerini merak ediyorum. Verilerin isim veya maille toplanmaması daha dürüst olmayı sağlar diye umuyor 1 ay sonraki raporu sabırsızlıkla bekliyorum Oggy.

2. sorudan farklı olarak bir de Mesajlarıma verilen tepkileri/beğenileri önemsiyorum sorusu da sorulabilirdi.

ahaha ogi "ben sizin ciğerinizi bilirim" düsturuyla hazırlamış bazı soruları. anketi doldurup gönderdim. yanıtlar gizli tutulacak dediğin için dürüst cevaplar verdik bi falso olmasın... ben özellikle "forumda bir tartışma varsa izlemekten keyif alırım" sorusunu beğendim kjdf buna yönetim hariç "evet" demeyen herkes yalancıdır, düzenbazdır, muhatap olunmamalıdır.
ben evet dedim :/

elimden geleni yaptim anketine katkim olur ins,

Arastirma diyor bir de.

ağırlıklı olarak katılmıyorumcu çıkıyorum. en kötü admin de net x'tir. 4-6 ban potamın sebebi de keza o ve koyunları, hayırlı anketler oggycim.

Onu öv diye de mi seni cagiriyor..sirt kasi..mutfagi topla..bos vaktinde de öv.dd

Zeki oldugunu biliyorum Oggy nin.
Kıskandıysan sana da gelirim….
Övmek için seni bahane ettim sadece, düpedüz översem şımarır…….
Şekilden şekle giriyoruz işte, bi de beni beğenmezsiniz.

Gittim bastim tum cevaplari. Mukemmel bir aktivite. Ankette adimin gecmesi de hostu..goren de bizi kaossever sanacak..

Bir şeyi kabul edelim. Burada artık azınlığız. Yine Doğu Anadolu ve sahil şeridi kızaracak haritada forumsalcılar için.

Oyumu kullandım, vatana millete hayırlı olsun.

sorular çok iyi. yine de bu ısmarlama anketlere güvenilmez. ircforumlarını anlayamayız.

Gittim bastim tum cevaplari. Mukemmel bir aktivite. Ankette adimin gecmesi de hostu..goren de bizi kaossever sanacak..
en kötü forum sahibine ne dedin?
ben ekrem imamoğlu yapısında sempa-şrfsizlik tohumlarıyla donatılmış biri olduğum için hiç tanımadığım emre'yi işaretledim... hayat bu bi bakarsın x geri gelir, demek en kötü benim öyle mi diye yapıştırır yarım gün ban, kaldıramam...

en kötü forum sahibine ne dedin?
ben ekrem imamoğlu yapısında sempa-şrfsizlik tohumlarıyla donatılmış biri olduğum için hiç tanımadığım emre'yi işaretledim... hayat bu bi bakarsın x geri gelir, demek en kötü benim öyle mi diye yapıştırır yarım gün ban, kaldıramam...
Ben o soruya cok dusundum cok dusundum.. ne desem ne desem.. emre yi hic tanimiyorum. Gunahini almak istemedim. X in kalbini kirmak istemedim.. o yuzden omen dedim.. belki de demedim. Ama tartismalari icinden geceni soylede devam ettiririm dedim. Cunku yaparim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri