Plesk
Elmas Üye
karşılıklı : )Doğru bak o da vardı forumuzda sen de bana söverdin paso hey gidi.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
karşılıklı : )Doğru bak o da vardı forumuzda sen de bana söverdin paso hey gidi.
abi en başta forumuz vardı ama orada kimler takılıyordu karıştı gitti bende. pek hatırlamıyorum. forumuz patlayınca o ekip forumbahane'ye geçti, biz sizinle forumbahane dönemi çok didişiyorduk. sonra forumbahane isim değiştirip forumsal erkoçlar oldu. o dönemlerde biz didişmek yerine sevişmeye başladık çünkü daha büyük bir müsibet hasıl oldu: akpliler kjdfkjCiddi misin vaay o zaman bu üçüncü satılışımız mı bizim? Ben hangisinde senle sürekli kavga ediyordum? Forumsalda mı?
Hahahaha bir de o vardı, iki kere pm’ler okunuyor burda diyince fb’de otomatik ban yiyordun xd
Ya olm agahshhs mesafesine sektirtme şimdi shshsh. Fb güzellemesi yaptı ya… olm 8 kere banlandım…. Beni banladı… beni beni… bihterini…abi en başta forumuz vardı ama orada kimler takılıyordu karıştı gitti bende. pek hatırlamıyorum. forumuz patlayınca o ekip forumbahane'ye geçti, biz sizinle forumbahane dönemi çok didişiyorduk. sonra forumbahane isim değiştirip forumsal erkoçlar oldu. o dönemlerde biz didişmek yerine sevişmeye başladık çünkü daha büyük bir müsibet hasıl oldu: akpliler kjdfkj
şaka bir yana kişisel görüşüm oranın yönetimi kullanıcılarla mesafesini daha iyi ayarlıyordu, pek polemiğe girmiyordu. burada banlananın arkasından bizzat site sahibi saydırıyor. çok da tartıştık bu meseleyi kendisiyle ama tarz işte. üye yapısı olarak bakarsak da arkadaşlar alınmasın gücenmesin ama burası forumbahane öncesi semt kıraathanesi gibiydi, azıcık çehre değiştirdi kjdfkj
olm sen siteye saldırınca süresiz banlanmadın mı niye insanları kandırıyosun içinizden geçenlere alakasız mesaj bilmem ne diye kjkjdfkjgvf ayrıca orada 2 kere özel mesajlar okunuyor dediğinde banlanıyoduysan iyi, burada özel mesaj deyince baYa olm agahshhs mesafesine sektirtme şimdi shshsh. Fb güzellemesi yaptı ya… olm 8 kere banlandım…. Beni banladı… beni beni… bihterini…
8. den sonra saldırdım artık yeter dedim aghshshs, harbi ayar olmuştum, para verip bitiriyordum en son siteyi sonra neyse ekmek parasından olmasın dedim çocuk.olm sen siteye saldırınca süresiz banlanmadın mı niye insanları kandırıyosun içinizden geçenlere alakasız mesaj bilmem ne diye kjkjdfkjgvf ayrıca orada 2 kere özel mesajlar okunuyor dediğinde banlanıyoduysan iyi, burada özel mesaj deyince ba
(banlandım)
malumat benim forum hayatımdaki ilk banım ve yönetimden işittiğim ilk hakaret x'in anlayamadığı bi espri sebebiyle oldu jdfjkdgfvalla bu forumdakiler emre'yi görse X'e diz çöker tövbe eder. adam şakadan anlıyor en azından. bak şimdi emre burada admin olsa bu mesajın üzerine ağırlaştırılmış müebbet verirdi bana.
Yanlış anlaşılmalara okayim, diğeri art niyetliydi…malumat benim forum hayatımdaki ilk banım ve yönetimden işittiğim ilk hakaret x'in anlayamadığı bi espri sebebiyle oldu jdfjkdgf
Ibadeath bana demisti larien sen git alper abin gelsin diye alpercigimde gelmisti tabisize irc'de banlanma hikayemi anlatmak isterim, zincirleme ban tamlaması:
fkgjflkdk zaten hatırlasana son dönemlerinde site allah canımı alsa da kurtulsam diyordu8. den sonra saldırdım artık yeter dedim aghshshs, harbi ayar olmuştum, para verip bitiriyordum en son siteyi sonra neyse ekmek parasından olmasın dedim çocuk.
Yok mu coolumsu için ‘dön zincirimiz’ <4435 yıllık forum kariyerimde hayatıma hiçbir zaman unutamadığım bir karakter olarak maria puderi soktuğu için tabii ki forumsal...... ircte henüz öyle bir karakter yok.... ha ya da var...... coolumsu.....
kimi kıskanıyordu nymph miYanlış anlaşılmalara okayim, diğeri art niyetliydi…
Hiçbir fikrim yok, neyse sövmeyeceğim xdkimi kıskanıyordu nymph mi