Ircforumları vs forumbahane

Konu sahibi son olarak 12 gün önce görüldü
Ciddi misin vaay o zaman bu üçüncü satılışımız mı bizim? Ben hangisinde senle sürekli kavga ediyordum? Forumsalda mı?
abi en başta forumuz vardı ama orada kimler takılıyordu karıştı gitti bende. pek hatırlamıyorum. forumuz patlayınca o ekip forumbahane'ye geçti, biz sizinle forumbahane dönemi çok didişiyorduk. sonra forumbahane isim değiştirip forumsal erkoçlar oldu. o dönemlerde biz didişmek yerine sevişmeye başladık çünkü daha büyük bir müsibet hasıl oldu: akpliler kjdfkj

şaka bir yana kişisel görüşüm oranın yönetimi kullanıcılarla mesafesini daha iyi ayarlıyordu, pek polemiğe girmiyordu. burada banlananın arkasından bizzat site sahibi saydırıyor. çok da tartıştık bu meseleyi kendisiyle ama tarz işte. üye yapısı olarak bakarsak da arkadaşlar alınmasın gücenmesin ama burası forumbahane öncesi semt kıraathanesi gibiydi, azıcık çehre değiştirdi kjdfkj

Hahahaha bir de o vardı, iki kere pm’ler okunuyor burda diyince fb’de otomatik ban yiyordun xd

Hak etmişsin.. benim dediğim sonu muş ile biten bir cümle "okunuyormuşş" bilmiyor adam şaşkın..
Siz direkt hucum etmişsiniz.. hadi beni banlamayında göreyim demişsiniz resmen....

abi en başta forumuz vardı ama orada kimler takılıyordu karıştı gitti bende. pek hatırlamıyorum. forumuz patlayınca o ekip forumbahane'ye geçti, biz sizinle forumbahane dönemi çok didişiyorduk. sonra forumbahane isim değiştirip forumsal erkoçlar oldu. o dönemlerde biz didişmek yerine sevişmeye başladık çünkü daha büyük bir müsibet hasıl oldu: akpliler kjdfkj

şaka bir yana kişisel görüşüm oranın yönetimi kullanıcılarla mesafesini daha iyi ayarlıyordu, pek polemiğe girmiyordu. burada banlananın arkasından bizzat site sahibi saydırıyor. çok da tartıştık bu meseleyi kendisiyle ama tarz işte. üye yapısı olarak bakarsak da arkadaşlar alınmasın gücenmesin ama burası forumbahane öncesi semt kıraathanesi gibiydi, azıcık çehre değiştirdi kjdfkj
Ya olm agahshhs mesafesine sektirtme şimdi shshsh. Fb güzellemesi yaptı ya… olm 8 kere banlandım…. Beni banladı… beni beni… bihterini…

serkan adminliğe göz kırpıyor mesajlardan anladığım kadarıyla asdfsafdsa . X ve diğer ban atan arkadaşlar adil davranmaya çalışıyor benim gördüğüm . (kıps)

murat vardı falcı admin ona çok güzel sövmüştüm sonra forum satıldı banım açıldı safjsadjfds

Ya olm agahshhs mesafesine sektirtme şimdi shshsh. Fb güzellemesi yaptı ya… olm 8 kere banlandım…. Beni banladı… beni beni… bihterini…
olm sen siteye saldırınca süresiz banlanmadın mı niye insanları kandırıyosun içinizden geçenlere alakasız mesaj bilmem ne diye kjkjdfkjgvf ayrıca orada 2 kere özel mesajlar okunuyor dediğinde banlanıyoduysan iyi, burada özel mesaj deyince ba

(banlandım)

he cevaba gelince şu bildirim kısmını düzeltirlerse iyi olur irc > bahane

olm sen siteye saldırınca süresiz banlanmadın mı niye insanları kandırıyosun içinizden geçenlere alakasız mesaj bilmem ne diye kjkjdfkjgvf ayrıca orada 2 kere özel mesajlar okunuyor dediğinde banlanıyoduysan iyi, burada özel mesaj deyince ba

(banlandım)
8. den sonra saldırdım artık yeter dedim aghshshs, harbi ayar olmuştum, para verip bitiriyordum en son siteyi sonra neyse ekmek parasından olmasın dedim çocuk.

valla bu forumdakiler emre'yi görse X'e diz çöker tövbe eder. adam şakadan anlıyor en azından. bak şimdi emre burada admin olsa bu mesajın üzerine ağırlaştırılmış müebbet verirdi bana.
malumat benim forum hayatımdaki ilk banım ve yönetimden işittiğim ilk hakaret x'in anlayamadığı bi espri sebebiyle oldu jdfjkdgf

Geri