- Web sitesi
- www.instagram.com
O değilde Emre sizin yüzünuzden satmış forumu ajcjxjdjd baş edemiyorum artik demis
Bıkmış ncnxnx
Bıkmış ncnxnx
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Forumbahane vs x.y.z yapsak fb yine kazanamaz xdforumsal ve forumuz karşılaşması gelmesin mi?
forumsalcıdan önce forumuzcuyduk.
x'in sonu da yakın. forumsalcılar gittiği yeri kurutuyor.O değilde Emre sizin yüzünuzden satmış forumu ajcjxjdjd baş edemiyorum artik demis
Bıkmış ncnxnx
Aynen hep bir kan kavga sizde burdan sonra artık herkese finish olur sizi kimse almazx'in sonu da yakın. forumsalcılar gittiği yeri kurutuyor.
Kim kime verdi ay benim hiçbişeyden haberim yokk ajxndhKız verdik kız aldık artık akraba sayılırız yeter bitsin bu ayrımcılık...
Neyse ki tatlımmm sen arabulucusun ncnxnd her iki tarafta da vardinKız verdik kız aldık artık akraba sayılırız yeter bitsin bu ayrımcılık...
Ya yarma jdksjdjsKim kime verdi ay benim hiçbişeyden haberim yokk ajxndh
İki tarafa da vardın diye anladım, bir suratım bozuldu bir bozuldu..... Ben forumsalda çok yoktum kıvircigim son zamanlarına denk geldim forum sürekli cokuyordu ne biçim yer diyordum nadir giriyordumNeyse ki tatlımmm sen arabulucusun ncnxnd her iki tarafta da vardin![]()
Ayyy senin o minnos suradını nasıl bozdumm bennn kıyamam neyse ki düzgün okudun tatlışİki tarafa da vardın diye anladım, bir suratım bozuldu bir bozuldu..... Ben forumsalda çok yoktum kıvircigim son zamanlarına denk geldim forum sürekli cokuyordu ne biçim yer diyordum nadir giriyordum
orjinali daha uygun sanki hdkdjsh
Anaya sövenlerle "özeller mi okunuyormuş" diyenler ne ara eşit ceza alır oldu.. soruyorum size almur bey.. ltfn..Karışık falan değildi, anamıza sövenin 3 kere sövmesini bekliyorduk, ama içinizden geçenlere alkasız mesaj yazmaktan süresiz banlanmıştım ahhaha
Hahahaha bir de o vardı, iki kere pm’ler okunuyor burda diyince fb’de otomatik ban yiyordun xdAnaya sövenlerle "özeller mi okunuyormuş" diyenler ne ara eşit ceza alır oldu.. soruyorum size almur bey.. ltfn..
Doğru bak o da vardı forumuzda sen de bana söverdin paso hey gidi.forumsal ve forumuz karşılaşması gelmesin mi?
forumsalcıdan önce forumuzcuyduk.