İRCForumları.com.tr 2.Okey Turnuvası -1.Tur Eşleşme ve Kurallar

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3df73bdd.jpg

Oyun için teşekkürler @ArifÇ. @JuDGe sevgili ortağım @crimethink güzel bir oyundu..
Estağfirullah, emeğinize sağlık.
Tebrik ederiz, bol sanslar.

Ben bu kadar iyi olduğunu bilmiyordum sirim.. maşallah şu skor senin sayende oldu.. Duhan yüzünden oyuna dikkat veremiyorum.. sürekli bağırıyor.. bi dahakine benim sağımda duhan olmasın.. neymiş efendim taşı cok geç atıyormuşum da, bu yüzden kalp krizi gecirecekmiş... zaten elendin duhan.. artık ne sağıma oturabilirsin, ne de nys....

Şiştim ya........
şimdiden seninle rakip olacak kişilere bol şans diliyorum... zira çok ihtiyaçları olacak özellikle sağında oturan arkadaşa.. beni el birliği ile kanser ettiniz.

Nolcak şimdi? Zaten melnur ile eşleştim diye üzülüyordu garibim. Gelmediklerine göre hükmen biz kazandık sayılır, TFF'e söyle kararını versin.
İşimiz çıktı ne yapalım yani insan bazen müsait olamayabiliyor. Oyun 1 saat civarı sürdüğü için tam planlamak lazım cuma gecesine kadar vaktimiz var.

İşimiz çıktı ne yapalım yani insan bazen müsait olamayabiliyor. Oyun 1 saat civarı sürdüğü için tam planlamak lazım cuma gecesine kadar vaktimiz var.
Perşembe müsaitim. Kendine glre perşembe akşamı için bir zaman belirle ve hepimize bildir. Umarım diğer ikisine de perşembe uyar.

gözde otantik bugün için yazmış sanırım 21-22 diye. bana uygun ama yosun'a uymuyor diye biliyorum. o da bi baksın da haberleşelim. yenilmek için acele etmen de ne biliyim...
Evet bugün için yazmış..
Oynamayan kalmadı o yüzden insanları bekletmeyelim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri