Estağfirullah, emeğinize sağlık.
Tebrik ederiz, bol sanslar.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Estağfirullah, emeğinize sağlık.
üzgünüm benim otantik’e sözüm var…. ama onlar elenirse sizi tutacağım söz.jsjsjAze ve beni.. şampiyon olacak kişileri tabii ki..
son turnuva şampiyonlarını desteklersen mutlu olurumkim, kimle oynuyor şu an… ayy ben kimi tutacağım….
beni etkiliyorsunuz arkadaşlar…. biraz daha ısrar ederseniz satış yapacağım gibi.jsjszson turnuva şampiyonlarını desteklersen mutlu olurum)
şimdiden seninle rakip olacak kişilere bol şans diliyorum... zira çok ihtiyaçları olacak özellikle sağında oturan arkadaşa.. beni el birliği ile kanser ettiniz.Ben bu kadar iyi olduğunu bilmiyordum sirim.. maşallah şu skor senin sayende oldu.. Duhan yüzünden oyuna dikkat veremiyorum.. sürekli bağırıyor.. bi dahakine benim sağımda duhan olmasın.. neymiş efendim taşı cok geç atıyormuşum da, bu yüzden kalp krizi gecirecekmiş... zaten elendin duhan.. artık ne sağıma oturabilirsin, ne de nys....
Şiştim ya........
Nolcak şimdi? Zaten melnur ile eşleştim diye üzülüyordu garibim. Gelmediklerine göre hükmen biz kazandık sayılır, TFF'e söyle kararını versin.Aynen normalde foruma gelmez majeste nerden buldu bizi rakip oldu
Tayyip gibi 20 yıl şampiyonluk hükmü sürme gibi bir arzum var, destekleyen kazanırbeni etkiliyorsunuz arkadaşlar…. biraz daha ısrar ederseniz satış yapacağım gibi.jsjsz
Tek el açamadan oyunu kazandırdığın için teşekkürler.: ))))
İşimiz çıktı ne yapalım yani insan bazen müsait olamayabiliyor. Oyun 1 saat civarı sürdüğü için tam planlamak lazım cuma gecesine kadar vaktimiz var.Nolcak şimdi? Zaten melnur ile eşleştim diye üzülüyordu garibim. Gelmediklerine göre hükmen biz kazandık sayılır, TFF'e söyle kararını versin.
Perşembe müsaitim. Kendine glre perşembe akşamı için bir zaman belirle ve hepimize bildir. Umarım diğer ikisine de perşembe uyar.İşimiz çıktı ne yapalım yani insan bazen müsait olamayabiliyor. Oyun 1 saat civarı sürdüğü için tam planlamak lazım cuma gecesine kadar vaktimiz var.
Ben pazara kadar, 16:00-00:00 arası hep müsaitim. Gün belirleyip söylemeniz yeterli.Perşembe müsaitim. Kendine glre perşembe akşamı için bir zaman belirle ve hepimize bildir. Umarım diğer ikisine de perşembe uyar.
Perşembe olsun dedim senin ortağa.Ben pazara kadar, 16:00-00:00 arası hep müsaitim. Gün belirleyip söylemeniz yeterli.
Utanmadan o soru işareti kim diyor Serçe mi diyor bir de. İşte sen akrabanı hemen tanıdın huyundan djfjTebrikler @Anna Karenina , @Sirius gördüğüm kadarıyla şamar oğlanina dönmüş rakipleriniz. Hatta biri oyun biter bitmez kaçmış. Hiç yakistiramadim Need.
gözde otantik bugün için yazmış sanırım 21-22 diye. bana uygun ama yosun'a uymuyor diye biliyorum. o da bi baksın da haberleşelim. yenilmek için acele etmen de ne biliyim...
Evet bugün için yazmış..gözde otantik bugün için yazmış sanırım 21-22 diye. bana uygun ama yosun'a uymuyor diye biliyorum. o da bi baksın da haberleşelim. yenilmek için acele etmen de ne biliyim...
Bize gelenler en son gün en son saat oynamayı sevenler en sevmediğim rakipler bize geldi.. :d@Sade kura çekildikten sonra başlamanız lazımdı, nasıl olduda geçiktiniz)