Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
akşam oynayalım melom hn haberleşelim…gelin oynayalım lena hnm…
Utanmadan o soru işareti kim diyor Serçe mi diyor bir de. İşte sen akrabanı hemen tanıdın huyundan djfj
aaa olur oynayalım, 12den sonra uygunsa tabii ben yaparım hemen bi ekip… sen iste ecom<3akşam oynayalım melom hn haberleşelim…
kimlerle oynuyoruz
Düşenin dostu olmaz. Kaybettin ve Türk halkı olarak her zaman güçlünün yanında saf tutmak gibi bir lanete sahibiz.Her yerden ihanete uğruyorum.Akrabam bile bana yamuk yapıyor.
Şuan böyleyim @Blackheart bilesin.
Ekli dosyayı görüntüle 78978
Ya tabi tabi herkes öyle diyor da kimse masaya oturmuyorUtanmaz işte. Ama ben olsaydım elenmiştiniz.
Her yerde korkulu rüyanım ahaha Sjssj? Kim serçe mi
Aksam müsait olursanız masaya oturalım. Hem 2. tura nasıl oynamamaniz gerektiği hakkında ücretsiz bir ders almış olursunuz.Ya tabi tabi herkes öyle diyor da kimse masaya oturmuyor
HiçYa tabi tabi herkes öyle diyor da kimse masaya oturmuyor
Çifte gitmeyi yeni öğrendim nasılım fkfkAksam müsait olursanız masaya oturalım. Hem 2. tura nasıl oynamamaniz gerektiği hakkında ücretsiz bir ders almış olursunuz.
Koç kadını tehlikeHer yerde korkulu rüyanım ahaha Sjssj
Sen böyle acemi numaraları yapıyorsun ama oyunun sonunda bir bakıyoruz tokatlamissinÇifte gitmeyi yeni öğrendim nasılım fkfk
Ay valla yeni öğrendim. Çifte gitmeden çifte gidiyorum diye belirtmek lazımmış ne manaysajdjfSen böyle acemi numaraları yapıyorsun ama oyunun sonunda bir bakıyoruz tokatlamissin![]()
Çifte açmak çok zor ama. Açtın mi yoksa ?Ay valla yeni öğrendim. Çifte gitmeden çifte gidiyorum diye belirtmek lazımmış ne manaysajdjf
Yok açmadım ama bi el elimde 4 çift vardı gerisi gelir demiştim dkfk sonradan öğrendimÇifte açmak çok zor ama. Açtın mi yoksa ?
Neyi istemezsen onunla sınanıyorsun demekki.Bize gelenler en son gün en son saat oynamayı sevenler en sevmediğim rakipler bize geldi.. :d