- Web sitesi
- www.instagram.com
herkesin gönlünü istersin samet'cim sen şimdiÖdül olarak gönlünüzü alabilir miyim?….
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
herkesin gönlünü istersin samet'cim sen şimdiÖdül olarak gönlünüzü alabilir miyim?….
Sen benimkini aldın bile jahshdjdjdherkesin gönlünü istersin samet'cim sen şimdi![]()
Tamam olurum :pödülümüz için sürpriz yapabiliriz ama sen sponsorumuz ol süper:=)=)
Sponsorumuz @aegishjalmur 'a teşekkürler başka sponsor olmak isteyen var mı:=)
Canlı 200 TL varsa, kahveden abiler üye olacaklar kardeşim, bilgi bekliyorlar.Tamam olurum :p
Canlı zor ya agshdj eft falan şimdi kimdir necidir agshdjjdCanlı 200 TL varsa, kahveden abiler üye olacaklar kardeşim, bilgi bekliyorlar.
Ya bu adamlar Adana'da dört gözle sela bekleyen, belediyeden, mezarlıklar müdürlüğünden vs günlük cenaze listesini alıp. Sabah, öğle, akşam bedava yemek için fırsat kollayan tipler. 200 TL için neler neler yaparlar ahah.Canlı zor ya agshdj eft falan şimdi kimdir necidir agshdjjd
durun önce mevcut eşlere ulaşalım da sonra yenisine bakarız… dürterim şimdi melisitamı <3
işte şimdi onlar düşünsün… sakın ilk turda elendiklerinizi hatırlatmayın kendinize…dürtüldüm... üçüncü kez deneyelim şansımızı, olmuyorsa artık zorlamayız :{
dürtüldüm... üçüncü kez deneyelim şansımızı, olmuyorsa artık zorlamayız :{
zel ile seni de görmek isterdikBen sadeyi tutuyom..basarilari hepinize diliyorum
Ben sadeyi tutuyom..basarilari hepinize diliyorum