Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
tarihe geçmek başka, tarihin çöp sepetinde olmak başka yavrum... ya bizi ezildiğimiz için anacaklar, ya da rencide etmek için...Vallahi helal olsun..... tarihe geçtik galiba....
Nickinin sonundaki plakadır inşallah.Üzülerek attığımı bilmeni isterim....
Ekli dosyayı görüntüle 70756
Bu nick, irc hayatımız boyunca bizi bir an olsun yalnız bırakmayan iyi, kötü her anımızda bizimle olan astsubay27, jale35, doktor32 ve emel_25'lere sessiz bir selamdı sadece...glu34 kim olabilir diye epey kafa yordum...
Yine magdur olan biz olduk ya.... neyse siyasi konuşmayalım......tarihe geçmek başka, tarihin çöp sepetinde olmak başka yavrum... ya bizi ezildiğimiz için anacaklar, ya da rencide etmek için...
ben tarihi beşiktaş&liverpool maçına atıfla bir konu açayım, bi nebze tüten dumanı dağıtırız...
Bu nick, irc hayatımız boyunca bizi bir an olsun yalnız bırakmayan iyi, kötü her anımızda bizimle olan astsubay27, jale35, doktor32 ve emel_25'lere sessiz bir selamdı sadece...
Aze:Siyasi konuşmayalım
Anna hnm, biz prensip gereği yalnız isteka başında konuşuruz. Şu an @Favela ile ara ara şiirler okuyan djimizin şarkıları eşliğinde galibiyeti kutluyoruz.

dkslfjksd şaşkınlık içerisindeyim..... @Aze @Psinoza ne günah işlediniz?.... gece küle falan mı işediniz?.... annenize karşı mı geldiniz?.... bu nasıl bir tablö?....Üzülerek attığımı bilmeni isterim....
Ekli dosyayı görüntüle 70756

adam bana dedi ki ilk davet ettiğimde,MELO elendi mi ya@bLaCk`SouL karamuratbenim in ayağını kaydırmamız lazım hemen bir toplantı düzenleyelim
Ekli dosyayı görüntüle 70783
ben üniversiteyi kahvehanede çift okeyle dönerken kazanmış adamım bak.